BURDUR’DA GÜVENLİK GÜÇLERİ HUZUR VE ASAYİŞ İÇİN ARALIKSIZ DENETİMDE

Gündem 01.12.2020 - 18:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA GÜVENLİK GÜÇLERİ HUZUR VE ASAYİŞ İÇİN ARALIKSIZ DENETİMDE

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen trafik uygulamalarına kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir...
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen trafik uygulamalarına kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 25-26-27 Kasım 2020 tarihlerinde İl genelinde İhbarlı Trafik Işık ve İşaret İhlali, Yük Taşıyan Araçlar ile Alkol ve Uyuşturucu/Uyarıcı Madde Etkisinde Araç Kullanımına yönelik denetimler yapılmıştır.   644 aracın kontrol edildiği uygulamalarda; (28) araca/sürücüsüne, 47/1-B maddesi (Kırmızı ışık kuralına uymamak.), (10) araca/sürücüsüne, 47/1-C maddesi (Trafik işaret ve levhalara uymamak.), (5) araca/sürücüsüne, 30/1-A maddesi (Eksik ya da arızalı ışık donanımı olan aracı kullanmak.), (14) araca/sürücüsüne, 31/1-B maddesi (Kamyon, çekici ve otobüslerde takograf bulundurmamak, kullanmamak veya kullanılır şekilde bulundurmamak.), (12) araca/sürücüsüne, 34. maddesi (Muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkmak.) (2) araca/sürücüsüne, 51. maddesi (Hız sınırlarına uymamak.), (3) araca/sürücüsüne, 64. maddesi (Yönetmelikte belirtilen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmak.) (3) araca/sürücüsüne, 65. maddesi (Taşıma kapasitesinin üstünde yük ya da yolcu taşımak.) (2) araca/sürücüsüne, 48/5 maddesi (Alkollü olarak araç kullanmak.), (1) araca/sürücüsüne, 36. maddesi (Sürücü belgesi olmadan araç kullanmak.), (2) araca/sürücüsüne, 91. maddesi (Zorunlu mali sigortasını yaptırmadan trafiğe çıkmak.), (32) araca/sürücüsüne, Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden toplam (114) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (2) sürücü belgesi geri alınmış, 34 araç trafikten men edilmiştir.      
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen trafik uygulamalarına kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir...

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen trafik uygulamalarına kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 25-26-27 Kasım 2020 tarihlerinde İl genelinde İhbarlı Trafik Işık ve İşaret İhlali, Yük Taşıyan Araçlar ile Alkol ve Uyuşturucu/Uyarıcı Madde Etkisinde Araç Kullanımına yönelik denetimler yapılmıştır.

 

644 aracın kontrol edildiği uygulamalarda;

(28) araca/sürücüsüne, 47/1-B maddesi (Kırmızı ışık kuralına uymamak.),

(10) araca/sürücüsüne, 47/1-C maddesi (Trafik işaret ve levhalara uymamak.),

(5) araca/sürücüsüne, 30/1-A maddesi (Eksik ya da arızalı ışık donanımı olan aracı kullanmak.),

(14) araca/sürücüsüne, 31/1-B maddesi (Kamyon, çekici ve otobüslerde takograf bulundurmamak, kullanmamak veya kullanılır şekilde bulundurmamak.),

(12) araca/sürücüsüne, 34. maddesi (Muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkmak.)

(2) araca/sürücüsüne, 51. maddesi (Hız sınırlarına uymamak.),

(3) araca/sürücüsüne, 64. maddesi (Yönetmelikte belirtilen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmak.)

(3) araca/sürücüsüne, 65. maddesi (Taşıma kapasitesinin üstünde yük ya da yolcu taşımak.)

(2) araca/sürücüsüne, 48/5 maddesi (Alkollü olarak araç kullanmak.),

(1) araca/sürücüsüne, 36. maddesi (Sürücü belgesi olmadan araç kullanmak.),

(2) araca/sürücüsüne, 91. maddesi (Zorunlu mali sigortasını yaptırmadan trafiğe çıkmak.),

(32) araca/sürücüsüne, Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden toplam (114) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (2) sürücü belgesi geri alınmış, 34 araç trafikten men edilmiştir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.