Burdur'da FETÖ/PDY Operasyonu

Asayiş 30.11.2019 - 09:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da FETÖ/PDY Operasyonu

Eski Kara Harp Okulu öğrencisi 1 kişi ve Eski Polis Akademisi Öğrencisi 5 kişi yakalandı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün tespit ve deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda 6 kişi yakalandı.   Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; Burdur İlindeki ankesörlü/kontörlü sabit hatlardan ardışık olarak arandıkları tespit edilen Eski Kara Harp Okulu öğrencisi 1 kişi ve Eski Polis Akademisi Öğrencisi 5 kişi 26.11.2019 günü yakalanarak gözaltına alınmış olup yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmişlerdir. Çıkarıldıkları adli makamlarca; Eski Polis Akademisi Öğrencisi olan 5 kişi Adli Kontrol (Yurt Dışı Çıkış Yasağı) şartıyla serbest bırakılmış, Eski Kara Harp Okulu öğrencisi şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir
Eski Kara Harp Okulu öğrencisi 1 kişi ve Eski Polis Akademisi Öğrencisi 5 kişi yakalandı.



Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün tespit ve deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda 6 kişi yakalandı.

 

Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre;

Burdur İlindeki ankesörlü/kontörlü sabit hatlardan ardışık olarak arandıkları tespit edilen Eski Kara Harp Okulu öğrencisi 1 kişi ve Eski Polis Akademisi Öğrencisi 5 kişi 26.11.2019 günü yakalanarak gözaltına alınmış olup yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Çıkarıldıkları adli makamlarca; Eski Polis Akademisi Öğrencisi olan 5 kişi Adli Kontrol (Yurt Dışı Çıkış Yasağı) şartıyla serbest bırakılmış, Eski Kara Harp Okulu öğrencisi şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.