BURDUR’DA EVSİZLERE KONAKLAMA PROJESİ

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 24.02.2020 - 15:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA EVSİZLERE KONAKLAMA PROJESİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, kış mevsiminde tek bir vatandaşımızın bile sokakta kalmaması için, çeşitli sebeplerden dolayı barınacak - kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza yönelik, “Evsizlere Konaklama Projesi” adı altında uygulama başlattı.
Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, kış mevsiminde tek bir vatandaşımızın bile sokakta kalmaması için, çeşitli sebeplerden dolayı barınacak - kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza yönelik, “Evsizlere Konaklama Projesi” adı altında uygulama başlattı. Proje kapsamında vatandaşlara sıcak bir ortam sağlamak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait bir evde veya kamu kurumu misafirhanelerinde yer tahsis edilecek bunun yanında günlük yemek ihtiyaçları da karşılanacak. Ayrıca misafirhanelerde kalan vatandaşların için bu süreçte kalıcı bir ev aranacak. Bulunan evin kirası ve eşyası, vatandaşların gıda, giyim, sağlık vb. temel ihtiyaçları proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacak. Kış döneminde Burdur da Vakfa ait olan evde 2, kamu kurumu misafirhanelerinde ise 3 olmak üzere toplam 5 vatandaşın “Evsizlere Konaklama Projesinden” faydalanmaktadır.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, kış mevsiminde tek bir vatandaşımızın bile sokakta kalmaması için, çeşitli sebeplerden dolayı barınacak - kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza yönelik, “Evsizlere Konaklama Projesi” adı altında uygulama başlattı.

Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, kış mevsiminde tek bir vatandaşımızın bile sokakta kalmaması için, çeşitli sebeplerden dolayı barınacak - kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza yönelik, “Evsizlere Konaklama Projesi” adı altında uygulama başlattı.

Proje kapsamında vatandaşlara sıcak bir ortam sağlamak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait bir evde veya kamu kurumu misafirhanelerinde yer tahsis edilecek bunun yanında günlük yemek ihtiyaçları da karşılanacak.

Ayrıca misafirhanelerde kalan vatandaşların için bu süreçte kalıcı bir ev aranacak. Bulunan evin kirası ve eşyası, vatandaşların gıda, giyim, sağlık vb. temel ihtiyaçları proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacak.

Kış döneminde Burdur da Vakfa ait olan evde 2, kamu kurumu misafirhanelerinde ise 3 olmak üzere toplam 5 vatandaşın “Evsizlere Konaklama Projesinden” faydalanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.