Burdur'da 'drone' ile yaya önceliğine yönelik denetimler yapıldı

Yaşam 07.07.2020 - 17:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da 'drone' ile yaya önceliğine yönelik denetimler yapıldı

Burdur'da 'drone' ile yaya önceliğine yönelik denetimler yapıldı
Burdur’da Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri 'drone' ile sürücülerin trafik kurallarına uyup, uymadıklarını ve yaya önceliğine yönelik denetimleride içinde kapsayan uygulamalarına devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Tüm Türkiye genelinde etkin olarak yapılan trafik Kontrolleri Burdur’da da  de aralıksız devam ediyor. Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri Cumhuriyet meydanında  'drone' ile trafik uygulaması yaptı. Uygulamada sürücülerin, yaya önceliğine yönelik denetimleri ile trafik kurallarına uyup uymadıkları kontrol edildi. Burdur’da faklı noktalarda bu tür yaya önceliğine yönelik denetimlerin devam edeceği öğrenildi.
Burdur'da 'drone' ile yaya önceliğine yönelik denetimler yapıldı

Burdur’da Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri 'drone' ile sürücülerin trafik kurallarına uyup, uymadıklarını ve yaya önceliğine yönelik denetimleride içinde kapsayan uygulamalarına devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Tüm Türkiye genelinde etkin olarak yapılan trafik Kontrolleri Burdur’da da  de aralıksız devam ediyor. Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri Cumhuriyet meydanında  'drone' ile trafik uygulaması yaptı.

Uygulamada sürücülerin, yaya önceliğine yönelik denetimleri ile trafik kurallarına uyup uymadıkları kontrol edildi.

Burdur’da faklı noktalarda bu tür yaya önceliğine yönelik denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.