BURDUR’DA COVİD-19 VAKALARINDA SEVİNDİREN GELİŞME

Sağlık 12.01.2021 - 13:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA COVİD-19 VAKALARINDA SEVİNDİREN GELİŞME

Burdur’da covid-19 mücadelesi başarıya ulaşıyor…
Burdur’da geçtiğimiz 2020 yılının son aylarında Covid19 vaka sayılarında pik yapmıştı. Hastane hasta doluluğu ve vaka sayısına bağlı yoğun bakım hat safhadaydı.   Türkiye geneli hafta sonu ve hafta içi akşam 21:00-05:00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı Burdur’da etkili oldu. Edinilen bilgiye göre günlük vaka sayıları 90 oranında azalırken yoğun bakım ünitelerinde yoğunluk azaldı. Günlük vaka sayılarının çift hanelere düştüğü Burdur’da aşılama ile vaka sayılarının bitmesi bekleniyor.   AŞI NE ZAMAN BURDUR’DA OLACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı takvimini açıklamıştı. Bu hafta içi perşembe ve cuma günü tüm Türkiye’de aşılamanın başlayacağını ifade etmişti. Edinilen bilgilere göre Burdur’a koronavirüs aşılarının en erken çarşamba günü ulaşacağı, en geç önümüzdeki hafta pazartesi günü itibariyle aşılama işlemlerini başlayacağı öğrenildi.   burdurweb
Burdur’da covid-19 mücadelesi başarıya ulaşıyor…

Burdur’da geçtiğimiz 2020 yılının son aylarında Covid19 vaka sayılarında pik yapmıştı. Hastane hasta doluluğu ve vaka sayısına bağlı yoğun bakım hat safhadaydı.

 

Türkiye geneli hafta sonu ve hafta içi akşam 21:00-05:00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı Burdur’da etkili oldu.

Edinilen bilgiye göre günlük vaka sayıları 90 oranında azalırken yoğun bakım ünitelerinde yoğunluk azaldı. Günlük vaka sayılarının çift hanelere düştüğü Burdur’da aşılama ile vaka sayılarının bitmesi bekleniyor.

 

AŞI NE ZAMAN BURDUR’DA OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı takvimini açıklamıştı. Bu hafta içi perşembe ve cuma günü tüm Türkiye’de aşılamanın başlayacağını ifade etmişti. Edinilen bilgilere göre Burdur’a koronavirüs aşılarının en erken çarşamba günü ulaşacağı, en geç önümüzdeki hafta pazartesi günü itibariyle aşılama işlemlerini başlayacağı öğrenildi.

 

burdurweb

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.