BURDUR'DA COVİD-19 SALGINI HIZLA YAYILIYOR

Gündem 17.11.2020 - 14:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA COVİD-19 SALGINI HIZLA YAYILIYOR

Burdur'da bir anda büyük artış yaşayarak pik noktasına vuran covid-19 salgınında en büyük artış gerekçesi vatandaşların "EV ZİYARETLERİNDEN" vazgeçmiyor olması dikkat çekti...
Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını, Türkiye'de ve Burdur’da da etkisini artırmaya devam ediyor. Burdur’da son günlerde hem Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından paylaşılan görüntüler hem de karantina ve temaslı sayılarının artması, durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne seriyor.   Burdur’da, COVİD-19'un yayılma hızının en büyük nedenlerinden biri de "EV ZİYARETLERİ" oldu. Son günlerde koronavirüs belirtesi göstererek, hastaneye başvuran hastaların çoğunluğunun virüsü ev ziyaretlerinden aldığı görüldü. Pozitif vakalarda ve temaslılarda ağırlıkla yakın akraba ve komşu ziyaretlerinden dolayı artış kaydedildiği belirlendi.
Burdur'da bir anda büyük artış yaşayarak pik noktasına vuran covid-19 salgınında en büyük artış gerekçesi vatandaşların "EV ZİYARETLERİNDEN" vazgeçmiyor olması dikkat çekti...

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını, Türkiye'de ve Burdur’da da etkisini artırmaya devam ediyor. Burdur’da son günlerde hem Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından paylaşılan görüntüler hem de karantina ve temaslı sayılarının artması, durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne seriyor.

 

Burdur’da, COVİD-19'un yayılma hızının en büyük nedenlerinden biri de "EV ZİYARETLERİ" oldu. Son günlerde koronavirüs belirtesi göstererek, hastaneye başvuran hastaların çoğunluğunun virüsü ev ziyaretlerinden aldığı görüldü. Pozitif vakalarda ve temaslılarda ağırlıkla yakın akraba ve komşu ziyaretlerinden dolayı artış kaydedildiği belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.