Burdur’da “Çocuklarımız Güvende-2” uygulaması

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2018 - 11:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da “Çocuklarımız Güvende-2” uygulaması

Burdur’da “Çocuklarımız Güvende-2” uygulaması gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanlığı koordinesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı görevlileri sorumluluk bölgelerinde okulların kapanmasının ardından özellikle çocukların zamanlarını geçirdikleri alanlarda huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla önlemlerini artırdı. Bu kapsamda, ülke genelinde asayiş, narkotik ve terör olayları başta olmak üzere suç işleme amacında olanların caydırılması, aranan kişilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik 154 noktada "Çocuklarımız Güvende-2" uygulaması gerçekleştirildi.
Burdur’da “Çocuklarımız Güvende-2” uygulaması gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı görevlileri sorumluluk bölgelerinde okulların kapanmasının ardından özellikle çocukların zamanlarını geçirdikleri alanlarda huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla önlemlerini artırdı.

Bu kapsamda, ülke genelinde asayiş, narkotik ve terör olayları başta olmak üzere suç işleme amacında olanların caydırılması, aranan kişilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik 154 noktada "Çocuklarımız Güvende-2" uygulaması gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.