Burdur'da bin 250 erzak kolisi dağıtıldı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 22.05.2020 - 10:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da bin 250 erzak kolisi dağıtıldı

Burdur'da bin 250 erzak kolisi dağıtıldı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Burdur İl Başkanı Kerim Albayrak, bin 250 erzak kolisinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını bildirdi. Başkan Albayrak yaptığı açıklamada, bin 250 erzak kolisinin, yaklaşan Ramazan Bayramı ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, Burdur Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Kızılay ve Sosyal Vefa Destek Grubu aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını belirtti. Açıklamasında dayanışmanın önemine değinen Albayrak, "Menfaat yaşamak, ahlak yaşatmak ister. Bir arada asla barınamazlar. Bu zorlu süreci birlikte dayanışma içerisinde aşacağız." ifadesini kullandı.
Burdur'da bin 250 erzak kolisi dağıtıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Burdur İl Başkanı Kerim Albayrak, bin 250 erzak kolisinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını bildirdi.

Başkan Albayrak yaptığı açıklamada, bin 250 erzak kolisinin, yaklaşan Ramazan Bayramı ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, Burdur Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Kızılay ve Sosyal Vefa Destek Grubu aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını belirtti.

Açıklamasında dayanışmanın önemine değinen Albayrak, "Menfaat yaşamak, ahlak yaşatmak ister. Bir arada asla barınamazlar. Bu zorlu süreci birlikte dayanışma içerisinde aşacağız." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.