BURDUR’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELİRLENMEYE BAŞLADI

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 16:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELİRLENMEYE BAŞLADI

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde siyasi partilerin Burdur il merkezi ile ilçe ve Beldelerde Belediye başkan adayları belirlenmeye başladı.
31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde siyasi partilerin Belediye başkan adayları açıklanmaya başlandı. AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt olarak açıklanırken CHP’de mevcut Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i adayları olarak gösterdi. MHP ise henüz Burdur Belediye Başkanı adayını açıklamadı.   AK Parti ilçe ve belde belediye başkanlarını açıklamazken, CHP ile MHP ise bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP'nin adayları : Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozdağ, Karamanlı Belediye Başkan Adayı Turgut Yasa, Yeşilova Belediye Başkan Adayı Mümtaz Şenel, Bucak –Kızılkaya Belde Belediye Başkan Adayı Şefer Coşar, Ağlasun Belediye Başkan Adayı Fevzi Kasap olarak açıklandı.   MHP'nin adayları: Tefenni Belediye Başkan Adayı Ümit Alagöz, Karamanlı Belediye Başkan Adayı Filiz Şener Türkoğlu Yeşilova Belediye Başkan Adayı Ömer Atasoy olarak açıklandı.
31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde siyasi partilerin Burdur il merkezi ile ilçe ve Beldelerde Belediye başkan adayları belirlenmeye başladı.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde siyasi partilerin Belediye başkan adayları açıklanmaya başlandı. AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt olarak açıklanırken CHP’de mevcut Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i adayları olarak gösterdi. MHP ise henüz Burdur Belediye Başkanı adayını açıklamadı.

 

AK Parti ilçe ve belde belediye başkanlarını açıklamazken, CHP ile MHP ise bazı belediye başkan adaylarını açıkladı.

CHP'nin adayları :

Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozdağ, Karamanlı Belediye Başkan Adayı Turgut Yasa,

Yeşilova Belediye Başkan Adayı Mümtaz Şenel,

Bucak –Kızılkaya Belde Belediye Başkan Adayı Şefer Coşar,

Ağlasun Belediye Başkan Adayı Fevzi Kasap olarak açıklandı.

 

MHP'nin adayları:

Tefenni Belediye Başkan Adayı Ümit Alagöz,

Karamanlı Belediye Başkan Adayı Filiz Şener Türkoğlu

Yeşilova Belediye Başkan Adayı Ömer Atasoy olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.