BURDUR'DA BIÇAKLI KAVGA

Asayiş 10.03.2021 - 08:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA BIÇAKLI KAVGA

2 kişi, hastanede tedavi altına alındı.
Burdur'da, bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişi, hastanede tedavi altına alındı.     Aydınlık evler Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesinde, henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavgada, E.A. (47) sağ dizinden ve belinden, H.M. (38) ise elinden ve bacağından bıçakla yaralandı. İhbar üzerine, olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı E.A, sağlık ekiplerince Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Diğer yaralı H.M. ise olay yerinden ayrıldığı 15 DC 717 plakalı otomobili, hastanenin yakınındaki bir sokağa bıraktıktan sonra acil servise geldi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri, olay yerinde ve otomobilde inceleme yaptı.  Öte yandan kavganın neden başladığının ve olaya karışan başka kişilerin olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.    
2 kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Burdur'da, bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişi, hastanede tedavi altına alındı.

 

 

Aydınlık evler Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesinde, henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavgada, E.A. (47) sağ dizinden ve belinden, H.M. (38) ise elinden ve bacağından bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine, olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı E.A, sağlık ekiplerince Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Diğer yaralı H.M. ise olay yerinden ayrıldığı 15 DC 717 plakalı otomobili, hastanenin yakınındaki bir sokağa bıraktıktan sonra acil servise geldi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri, olay yerinde ve otomobilde inceleme yaptı. 

Öte yandan kavganın neden başladığının ve olaya karışan başka kişilerin olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.