Burdur'da 14 yıldır aranan hükümlü dolandırıcılık yapınca yakalandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 09.08.2020 - 18:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da 14 yıldır aranan hükümlü dolandırıcılık yapınca yakalandı

Burdur'da 14 yıldır aranan hükümlü dolandırıcılık yapınca yakalandı
 Burdur'un Gölhisar ilçesinde çeşitli suçlardan 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 14 yıldır aranan hükümlü, dolandırıcılık yapınca yakalandı.  İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir marketten aynı kişinin ikinci kez "tırnakçılık" olarak tabir edilen yöntemle dolandırıcılık yaptığı şikayeti üzerine harekete geçti.  Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüpheli Hüseyin G'yi (52) düzenlenen operasyonla çevre yolunda yakaladı. Sahte kimlik kullanan Hüseyin G'nin, "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "hırsızlık" gibi suçlardan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve 14 yıldır arandığı belirlendi.  Adliyeye sevk edilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Burdur'da 14 yıldır aranan hükümlü dolandırıcılık yapınca yakalandı

 Burdur'un Gölhisar ilçesinde çeşitli suçlardan 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 14 yıldır aranan hükümlü, dolandırıcılık yapınca yakalandı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir marketten aynı kişinin ikinci kez "tırnakçılık" olarak tabir edilen yöntemle dolandırıcılık yaptığı şikayeti üzerine harekete geçti. 

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüpheli Hüseyin G'yi (52) düzenlenen operasyonla çevre yolunda yakaladı.

Sahte kimlik kullanan Hüseyin G'nin, "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "hırsızlık" gibi suçlardan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve 14 yıldır arandığı belirlendi. 

Adliyeye sevk edilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.