Burdur Cezaevinde "tahliye" hazırlıkları

Gündem 14.04.2020 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Cezaevinde "tahliye" hazırlıkları

Burdur Cezaevinde "tahliye" hazırlıkları
Dün gece  AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının ardından bugün Burdur E Tipi cezaevinde hareketlilik yaşanmaya başladı. İnfaz düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte çok sayıda tutuklunun tahliye edilmesi beklenen Burdur Cezaevi'nde, tahliyeler için cezaevi çevresinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığı aynı zamanda  nizamiye  de yakın bir noktada otobüslerin hazır bekletildiği görüldü.
Burdur Cezaevinde "tahliye" hazırlıkları

Dün gece  AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının ardından bugün Burdur E Tipi cezaevinde hareketlilik yaşanmaya başladı.

İnfaz düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte çok sayıda tutuklunun tahliye edilmesi beklenen Burdur Cezaevi'nde, tahliyeler için cezaevi çevresinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığı aynı zamanda  nizamiye  de yakın bir noktada otobüslerin hazır bekletildiği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.