Burdur Belediyesinden Unutulmaz Konser

07.03.2019 - 16:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinden Unutulmaz Konser

6 Mart Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin anısına Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu 6 Mart Konseri düzenledi
6 Mart Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin anısına Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu 6 Mart Konseri düzenledi. Bir çok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen ve MAKÜ Konferans, Sergi Salonu’nda düzenlenen konser öncesi dinleyicilere seslenen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ulu Önder Atatürk’ün Burdur’a gelişin üzerinden 89 yıl geçmiş olmasına rağmen hala aynı coşkuyla, aynı sevgiyle kutlamalar yaptıklarını ifade ederek, “Çok kıymetli konuklarımız bugün 6 Mart. Tam 89 yıl önce Türkiye’nin kurucusu, kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk’ün bu kenti şereflendirdiği gün. Öyle özel bir gün ki, bizim için üzerinden 89 yıl geçmiş olmasına rağmen, dünya liderinin bu kente gelişini, şereflendirişini hala aynı coşkuyla, aynı sevgiyle kutlamaya çalışıyoruz. Bu akşam da çok kıymetli koromuz, gönüllüler ordusu yine hazırlıklarını yaptılar.  Atatürk’ün sevdiği o güzel türkülerin büyük bir bölümü ile bizleri buluşturacaklar.” Dedi. Burdur’da daha yapacak pek çok hizmet ve projelerinin olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Beş yıldır görev yapıyorum ve önümüzde bir yerel seçim var. Tabi ki seçim bu, sandık bu. İllaki sonucuna her birimizin mutlaka ve mutlaka saygı duyması gerektiğini, görev verilse de, verilmese de halkın takdirinin başımızın üstünde gezdireceğine inandığımız bir demokrasi yarışı. Biz beş yıldır sizlerden aldığımız yetki ile elimizden geldiğince çalıştık. Gece, gündüz demeden sizlere hizmet etmeye gayret ettik. Aslı olan insan mutluluğudur, aslı olan hizmet yarışıdır ve aslı olan bu yarışın içersinde tertemiz kalabilmek. Ne gün biterse bitsin, insanların sizler için düşüncelerinin iyi bir insan olarak kaldı diyebilmesidir. Umarım, görevimizin devam etmesi durumunda, ya da etmemesi durumunda sizlerin gönlünde iyi bir insan imajıyla kalabilmektir. Bizim en büyük umudumuz ve düşüncemiz bu yöndedir. Bu kent huzurun, barışın, sevginin, güzel dilin, güzel bakışın, insanların kol kola girebildiği bir kenttir. Bu güzelliklerin bozulmaması ve nice Ulu Önder Atatürk’ün bu kente geldiği günleri kutlayabilmek umuduyla diyorum. Sizleri saygıyla selamlıyorum. Her şey için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  
6 Mart Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin anısına Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu 6 Mart Konseri düzenledi

6 Mart Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin anısına Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu 6 Mart Konseri düzenledi. Bir çok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen ve MAKÜ Konferans, Sergi Salonu’nda düzenlenen konser öncesi dinleyicilere seslenen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ulu Önder Atatürk’ün Burdur’a gelişin üzerinden 89 yıl geçmiş olmasına rağmen hala aynı coşkuyla, aynı sevgiyle kutlamalar yaptıklarını ifade ederek, “Çok kıymetli konuklarımız bugün 6 Mart. Tam 89 yıl önce Türkiye’nin kurucusu, kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk’ün bu kenti şereflendirdiği gün. Öyle özel bir gün ki, bizim için üzerinden 89 yıl geçmiş olmasına rağmen, dünya liderinin bu kente gelişini, şereflendirişini hala aynı coşkuyla, aynı sevgiyle kutlamaya çalışıyoruz. Bu akşam da çok kıymetli koromuz, gönüllüler ordusu yine hazırlıklarını yaptılar.  Atatürk’ün sevdiği o güzel türkülerin büyük bir bölümü ile bizleri buluşturacaklar.” Dedi.

Burdur’da daha yapacak pek çok hizmet ve projelerinin olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Beş yıldır görev yapıyorum ve önümüzde bir yerel seçim var. Tabi ki seçim bu, sandık bu. İllaki sonucuna her birimizin mutlaka ve mutlaka saygı duyması gerektiğini, görev verilse de, verilmese de halkın takdirinin başımızın üstünde gezdireceğine inandığımız bir demokrasi yarışı. Biz beş yıldır sizlerden aldığımız yetki ile elimizden geldiğince çalıştık. Gece, gündüz demeden sizlere hizmet etmeye gayret ettik. Aslı olan insan mutluluğudur, aslı olan hizmet yarışıdır ve aslı olan bu yarışın içersinde tertemiz kalabilmek. Ne gün biterse bitsin, insanların sizler için düşüncelerinin iyi bir insan olarak kaldı diyebilmesidir. Umarım, görevimizin devam etmesi durumunda, ya da etmemesi durumunda sizlerin gönlünde iyi bir insan imajıyla kalabilmektir. Bizim en büyük umudumuz ve düşüncemiz bu yöndedir. Bu kent huzurun, barışın, sevginin, güzel dilin, güzel bakışın, insanların kol kola girebildiği bir kenttir. Bu güzelliklerin bozulmaması ve nice Ulu Önder Atatürk’ün bu kente geldiği günleri kutlayabilmek umuduyla diyorum. Sizleri saygıyla selamlıyorum. Her şey için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.