BURDUR BELEDİYESİNDEN KİTAP & KÜLTÜR & BİLGİ FUARI

Kültür 06.02.2018 - 13:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİNDEN KİTAP & KÜLTÜR & BİLGİ FUARI

Burdur Belediyesi Yedinci Kitap Günlerinin Açılışı Yapıldı.
Burdur Belediyesinin kültür hizmetlerinden olan Kitap Fuarı bu yıl da kitap ve kültür şovuna ev sahipliği yaptı. Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonundaki program kapsamında birinden ünlü yazarlar fuarda okuyucularına kitaplarını imzaladı. Programda İl Kültür Müdürü Mehmet Özdemir'in yanı sıra bazı daire müdürleri, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir'in yanı sıra bazı sivil toplum örgütü başkanları, öğrenciler, gençler  ve vatandaşlar katıldı.  Açılış öncesi konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kitap okumakla kitap okumamak arasındaki farkı çeşitli güncel örneklerle dile getirdi. Konuşmasının devamında “Hipimizin yazabilecek bir şeyi olmayabilir fakat okuyabiliriz. Dünyada en kolay ulaşılan şey bilgidir. Bugün bir iki ekmek parasına bir tane kitap satın alabilirsiniz” diyen Ercengiz, herkesi kitap okumaya ve dolayısıyla kültürlü olmaya davet ederek, fuardan kendisi de kitap satın aldı. 51 MERKEZ KÖY MUHTARINA AÇIK DAVET Belediye Başkanı Ercengiz, dün bir köy muhtarından kendisine gelen davet kapsamında köydeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için o köye kitaplık bağışladığını örnek göstererek, Burdur’daki 51 merkez köy muhtarına açık davette bulundu. Talep olduğunda Burdur Belediyesi olarak köylere de kitaplık oluşturarak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmasına katkı koyabileceklerini ifade etti. PROF. DR BABACAN’DAN İMZALI KİTAPLAR Burdur Belediyesi 7. Kitap Günlerinin ilk günkü konuğu Prof. Dr. Hasan Babacan oldu. Babacan, okurları için kitaplarını imzaladı. GENÇLER KİTAPLARA SARILDI Bu tür kitap ve kültür fırsatını kaçırmak istemeyen gençler de stantlardaki kitapları inceleyerek kitap satın aldı. 
Burdur Belediyesi Yedinci Kitap Günlerinin Açılışı Yapıldı.

Burdur Belediyesinin kültür hizmetlerinden olan Kitap Fuarı bu yıl da kitap ve kültür şovuna ev sahipliği yaptı. Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonundaki program kapsamında birinden ünlü yazarlar fuarda okuyucularına kitaplarını imzaladı. Programda İl Kültür Müdürü Mehmet Özdemir'in yanı sıra bazı daire müdürleri, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir'in yanı sıra bazı sivil toplum örgütü başkanları, öğrenciler, gençler  ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış öncesi konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kitap okumakla kitap okumamak arasındaki farkı çeşitli güncel örneklerle dile getirdi. Konuşmasının devamında “Hipimizin yazabilecek bir şeyi olmayabilir fakat okuyabiliriz. Dünyada en kolay ulaşılan şey bilgidir. Bugün bir iki ekmek parasına bir tane kitap satın alabilirsiniz” diyen Ercengiz, herkesi kitap okumaya ve dolayısıyla kültürlü olmaya davet ederek, fuardan kendisi de kitap satın aldı.

51 MERKEZ KÖY MUHTARINA AÇIK DAVET

Belediye Başkanı Ercengiz, dün bir köy muhtarından kendisine gelen davet kapsamında köydeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için o köye kitaplık bağışladığını örnek göstererek, Burdur’daki 51 merkez köy muhtarına açık davette bulundu. Talep olduğunda Burdur Belediyesi olarak köylere de kitaplık oluşturarak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmasına katkı koyabileceklerini ifade etti.

PROF. DR BABACAN’DAN İMZALI KİTAPLAR

Burdur Belediyesi 7. Kitap Günlerinin ilk günkü konuğu Prof. Dr. Hasan Babacan oldu. Babacan, okurları için kitaplarını imzaladı.

GENÇLER KİTAPLARA SARILDI

Bu tür kitap ve kültür fırsatını kaçırmak istemeyen gençler de stantlardaki kitapları inceleyerek kitap satın aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.