BURDUR BELEDİYESİNDEN DAVET:

Gündem 13.09.2017 - 13:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİNDEN DAVET:

HAYDİ BURDUR GÖLÜ FESTİVALİNE!
Burdur Gölü’ndeki çekilmeye dikkat çekmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Gölü Festivali başlıyor. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Gölü Festivali 14 Eylül Perşembe günü saat 17.30’da düzenlenecek kortej yürüyüşü ile başlayacak. Köprübaşı Mevkiinden başlayacak olan kortej yürüşü Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Festival kapsamında Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda 14 Eylül Perşembe saat 21.00’de Berkay konseri, 15 Eylül Cuma Fettah Can ve 16 Eylül’de yapılacak finalde ise Merve Uluğ konseri düzenlenecek. TÜRKİYE SUJETİ ŞAMPİYONASI Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 2. Ayak Yarışı, Burdur Gölü’nde 15-16 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Şampiyonaya 7 farklı ülkeden sporcular katılacak. Su sporlarında adrenalinin tavan yaptığı Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın İkinci Ayağı İstanbul’dan sonra Burdur Gölü’nde yapılacak. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında yapılacak yarışlar, Halk Plajı’nda 15 Eylül Cuma ve 16 Eylül Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek. Şampiyonada sporcular 8 farklı kategoride mücadele edip, Flyboard ile gölde suyun üzerinde şovlar gerçekleştirecek. Yarışlar; StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag, Burdur Kupası ve Burdur Flyboard Kupası olarak  yapılacak. BURDUR KUPASI’NA ULUSLARARASI KATILIM Burdur Gölü’nde yapılacak şampiyonaya Türk sporcuların yanı sıra KKTC, Kore, Rusya, Hollanda, Tayland, Finlandiya ve Kolombiya’dan yarışçılar katılacak. Dünya Kupası formatında yapılacak Burdur Flyboard Kupası’nda Da Veob Emily Kim (Kore), Valeira Vershinina (Rusya), Petra Wijnker (Hollanda), Dina Yurievna (Rusya), Suksan Tongthai (Tayland), MiikaTourunen (Finlandiya), Daniel Guerra (Kolombiya), Vadim Mekhaev (Finlandiya), Özgür Özbilir (KKTC) ve Sami Meyzin (KKTC) ter dökecek. PARA ÖDÜLÜ Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nda dereceye giren sporculara Burdur Belediyesi Başkanlığı tarafından para ödülü dağıtılacak. Yedi farklı sınıfın birincisi 1.000 TL, ikincisi 750 TL ve üçüncüsü de 500 TL para ödülü kazanacak. MALDİVLER’DE REKOR DENEMESİ Festival kapsamında sualtı dalış rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen, Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nde dalış gerçekleştirecek. Milli sporcu Şahika Ercümen 15 Eylül Cuma Günü saat: 14.00’de Salda Gölü’nde gösteri dalışı gerçekleştirecek. 
HAYDİ BURDUR GÖLÜ FESTİVALİNE!

Burdur Gölü’ndeki çekilmeye dikkat çekmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Gölü Festivali başlıyor.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Gölü Festivali 14 Eylül Perşembe günü saat 17.30’da düzenlenecek kortej yürüyüşü ile başlayacak. Köprübaşı Mevkiinden başlayacak olan kortej yürüşü Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Festival kapsamında Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda 14 Eylül Perşembe saat 21.00’de Berkay konseri, 15 Eylül Cuma Fettah Can ve 16 Eylül’de yapılacak finalde ise Merve Uluğ konseri düzenlenecek.

TÜRKİYE SUJETİ ŞAMPİYONASI

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 2. Ayak Yarışı, Burdur Gölü’nde 15-16 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Şampiyonaya 7 farklı ülkeden sporcular katılacak.

Su sporlarında adrenalinin tavan yaptığı Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın İkinci Ayağı İstanbul’dan sonra Burdur Gölü’nde yapılacak. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında yapılacak yarışlar, Halk Plajı’nda 15 Eylül Cuma ve 16 Eylül Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek.

Şampiyonada sporcular 8 farklı kategoride mücadele edip, Flyboard ile gölde suyun üzerinde şovlar gerçekleştirecek. Yarışlar; StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag, Burdur Kupası ve Burdur Flyboard Kupası olarak  yapılacak.

BURDUR KUPASI’NA ULUSLARARASI KATILIM

Burdur Gölü’nde yapılacak şampiyonaya Türk sporcuların yanı sıra KKTC, Kore, Rusya, Hollanda, Tayland, Finlandiya ve Kolombiya’dan yarışçılar katılacak. Dünya Kupası formatında yapılacak Burdur Flyboard Kupası’nda Da Veob Emily Kim (Kore), Valeira Vershinina (Rusya), Petra Wijnker (Hollanda), Dina Yurievna (Rusya), Suksan Tongthai (Tayland), MiikaTourunen (Finlandiya), Daniel Guerra (Kolombiya), Vadim Mekhaev (Finlandiya), Özgür Özbilir (KKTC) ve Sami Meyzin (KKTC) ter dökecek.

PARA ÖDÜLÜ

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nda dereceye giren sporculara Burdur Belediyesi Başkanlığı tarafından para ödülü dağıtılacak. Yedi farklı sınıfın birincisi 1.000 TL, ikincisi 750 TL ve üçüncüsü de 500 TL para ödülü kazanacak.

MALDİVLER’DE REKOR DENEMESİ

Festival kapsamında sualtı dalış rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen, Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nde dalış gerçekleştirecek. Milli sporcu Şahika Ercümen 15 Eylül Cuma Günü saat: 14.00’de Salda Gölü’nde gösteri dalışı gerçekleştirecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.