Burdur Belediyesinden 27 vatandaşa doğum günü pastası

Yaşam 02.05.2020 - 09:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesinden 27 vatandaşa doğum günü pastası

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bugün 27 yurttaşımızın doğum gününü kutlamak üzere Burdur Belediyesi olarak birer pasta ikram etmek istedik ve 11’i 65 yaş üzeri, geri kalanı da 12 yaş altı olmak üzere vatandaşlarımızın evine doğum günü pastalarını ulaştırdık.” dedi.
Burdur Belediyesi tarafından başlatılan ‘Doğum Günü Pastanız Bizden’ kampanyası kapsamında, sürpriz doğum günü pastaları, yurttaşların evlerine teslim ediliyor. Kampanya çerçevesinde 1 Mayıs doğumlu 27 yurttaşa doğum günü pastası sürprizi yaptıklarını dile getiren Başkan Ercengiz, yurttaşların yeni yaşlarını tebrik ederek, sağlıklı ve mutlu günler temennisinde bulundu.  Başkan Ercengiz, “Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Koronavirüs salgını nedeniyle hayatımızda bir takım değişiklikler yapmak zorunda kaldık ama hayat bir şekilde devam ediyor. Burdur Belediyesi olarak, yurttaşlarımızın doğum günlerini kutlayabilmek için sürpriz yapıyoruz.  Bugün 27 yurttaşımızın doğum gününü kutlamak üzere Burdur Belediyesi olarak onlara birer pasta ikram etmek istedik ve 11’i 65 yaş üzeri, geri kalanı da 12 yaş altı olmak üzere vatandaşlarımızın evine doğum günü pastalarını ulaştırdık. Doğum günleri ve yeni yaşları kutlu olsun. Sağlık en kıymetli varlığımız, bunun da farkındayız, sağlığımızın kıymetini bilelim ve sağlıklı günler için hep beraber evimizde kalmaya devam edelim” ifadelerini kullandı.  
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bugün 27 yurttaşımızın doğum gününü kutlamak üzere Burdur Belediyesi olarak birer pasta ikram etmek istedik ve 11’i 65 yaş üzeri, geri kalanı da 12 yaş altı olmak üzere vatandaşlarımızın evine doğum günü pastalarını ulaştırdık.” dedi.

Burdur Belediyesi tarafından başlatılan ‘Doğum Günü Pastanız Bizden’ kampanyası kapsamında, sürpriz doğum günü pastaları, yurttaşların evlerine teslim ediliyor.
Kampanya çerçevesinde 1 Mayıs doğumlu 27 yurttaşa doğum günü pastası sürprizi yaptıklarını dile getiren Başkan Ercengiz, yurttaşların yeni yaşlarını tebrik ederek, sağlıklı ve mutlu günler temennisinde bulundu.  Başkan Ercengiz, “Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Koronavirüs salgını nedeniyle hayatımızda bir takım değişiklikler yapmak zorunda kaldık ama hayat bir şekilde devam ediyor. Burdur Belediyesi olarak, yurttaşlarımızın doğum günlerini kutlayabilmek için sürpriz yapıyoruz.  Bugün 27 yurttaşımızın doğum gününü kutlamak üzere Burdur Belediyesi olarak onlara birer pasta ikram etmek istedik ve 11’i 65 yaş üzeri, geri kalanı da 12 yaş altı olmak üzere vatandaşlarımızın evine doğum günü pastalarını ulaştırdık. Doğum günleri ve yeni yaşları kutlu olsun. Sağlık en kıymetli varlığımız, bunun da farkındayız, sağlığımızın kıymetini bilelim ve sağlıklı günler için hep beraber evimizde kalmaya devam edelim” ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.