Burdur Belediyesi TKB'de Süreklilik Ödülü kazandı

08.11.2019 - 17:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi TKB'de Süreklilik Ödülü kazandı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, Antalya’da düzenlenen Tarihi Kentler Birliği’nin (TKB) Kültürel Mirası Koruma Yarışmasının ödül törenine katıldı. Bu yıl 18.incisi düzenlenen ve 36 belediye’den gelen 60 projenin katıldığı Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasının ödül töreni Antalya YAPEX Restorasyon Fuarı’nda gerçekleştirdi. Burdur Belediyesi kent merkezi ile kırsal kent çeperlerini, kent yaşamını destekleyecek rekreasyonel işlevler aracılığıyla birleştirmesi ve geçmişte yapılmış koruma çalışmalarını tamamlayıcı nitelikteki “Eski Belediye Caddesi ve Yeşilyurt- Deveci sokakları Sağlıklaştırma Projesi” Korumada Süreklilik Ödülüne hak kazandı. Burdur Belediyesi’nin proje ödülü  Dr. Asım Güzelbey tarafından, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e takdim edildi.   Büyük gururla ödülü teslim alan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, konuşmalarına emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederek başladı. Mutluluğunu dile getiren Başkan Ercengiz, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve değerli belediye başkanı arkadaşlarım 2014 yılında göreve başladıktan sonra bu bizim 4. Ödülümüz. Bundan sonraki hedefimiz çok kıymetli hocamızın büyük ödülü. Bir sonraki çalışmamız ile Metin Sözen hocamızın adına verilen o ödülü almak için gayret göstereceğiz. Tabii ki ben bu ödülü tüm çalışanlarımız ve bu ödülü almamıza neden olan emektar kardeşlerimiz adına aldım. Her biri adına, Burdur adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum. “ dedi.    Yarışmaya katılan belediyelerin projeleri Metin Sözen Koruma Büyük Ödülünün yanı sıra, 2 Jüri Özel Ödülü, 6 Proje, 6 Uygulama ve 6 adet Korumada Süreklilik Ödülü ile 14 Başarı Ödülüne değer görüldü.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, Antalya’da düzenlenen Tarihi Kentler Birliği’nin (TKB) Kültürel Mirası Koruma Yarışmasının ödül törenine katıldı.

Bu yıl 18.incisi düzenlenen ve 36 belediye’den gelen 60 projenin katıldığı Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasının ödül töreni Antalya YAPEX Restorasyon Fuarı’nda gerçekleştirdi. Burdur Belediyesi kent merkezi ile kırsal kent çeperlerini, kent yaşamını destekleyecek rekreasyonel işlevler aracılığıyla birleştirmesi ve geçmişte yapılmış koruma çalışmalarını tamamlayıcı nitelikteki “Eski Belediye Caddesi ve Yeşilyurt- Deveci sokakları Sağlıklaştırma Projesi” Korumada Süreklilik Ödülüne hak kazandı. Burdur Belediyesi’nin proje ödülü  Dr. Asım Güzelbey tarafından, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e takdim edildi.

 

Büyük gururla ödülü teslim alan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, konuşmalarına emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederek başladı. Mutluluğunu dile getiren Başkan Ercengiz, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve değerli belediye başkanı arkadaşlarım 2014 yılında göreve başladıktan sonra bu bizim 4. Ödülümüz. Bundan sonraki hedefimiz çok kıymetli hocamızın büyük ödülü. Bir sonraki çalışmamız ile Metin Sözen hocamızın adına verilen o ödülü almak için gayret göstereceğiz. Tabii ki ben bu ödülü tüm çalışanlarımız ve bu ödülü almamıza neden olan emektar kardeşlerimiz adına aldım. Her biri adına, Burdur adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum. “ dedi.

 

 Yarışmaya katılan belediyelerin projeleri Metin Sözen Koruma Büyük Ödülünün yanı sıra, 2 Jüri Özel Ödülü, 6 Proje, 6 Uygulama ve 6 adet Korumada Süreklilik Ödülü ile 14 Başarı Ödülüne değer görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.