Burdur Belediyesi Satranç Kulübü İl Birincisi

Spor 29.05.2017 - 16:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi Satranç Kulübü İl Birincisi

Burdur Belediyesi Satranç Kulübü İl Birincisi...
  Türkiye Satranç Federasyonu Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Burdur Gurubu’nda birinci Burdur Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu. 25 Mart - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen 2016-2017 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Burdur Gurubu tamamlandı. 5 takımın katıldığı gurupta şampiyon Burdur Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu. İkinciliği Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Burdur Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü elde etti. Şampiyon olan Burdur Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Temmuz ayında Konya’da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Burdur'u temsil edecek.
Burdur Belediyesi Satranç Kulübü İl Birincisi...

 

Türkiye Satranç Federasyonu Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Burdur Gurubu’nda birinci Burdur Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

25 Mart - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen 2016-2017 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Burdur Gurubu tamamlandı.

5 takımın katıldığı gurupta şampiyon Burdur Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu. İkinciliği Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Burdur Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü elde etti.

Şampiyon olan Burdur Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Temmuz ayında Konya’da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Burdur'u temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.