BURDUR BELEDİYESİ ÖNCE ÜRETTİ SONRA DAĞITTI

Yaşam 08.08.2019 - 11:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİ ÖNCE ÜRETTİ SONRA DAĞITTI

Burdur Belediyesi 100 bin çiçeği ücretsiz dağıttı
Burdur Belediyesi 100 bin çiçeği ücretsiz dağıttı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği mevsimlik Ateş ve Zinnia çiçeklerini vatandaşlara ücretsiz dağıttı. Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sultandere Serasında yetiştirilen 100 bin kök çiçeği vatandaşlarla paylaşarak,  bahçe ve mezarlıkların renklenmesinde de katkıda bulundu.  Geleneksel hale dönüşen ücretsiz çiçek dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Burdur Belediyesi’nin satın almak yerine üreten bir belediye olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Kıt kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanmak gibi bir hedefimiz vardı. Bugün yaptığımız hizmet kampüsü, sera, iş atölyeleri bu yünde en önemli adımlardır. Bugün burada gördüğünüz bütün çiçekleri Burdur Belediyesi’nin emekçileri üretiyor. İhtiyaç fazlamızı da halka dağıtıyoruz. Bakın her taraf yeşillendi. Kişi başı 7 metre kareden 12 metre kareye çıkardığımız yeşil alanı da vatandaşımızın da kendisi bize katkı verebilir diye 100 bin kök çiçek fidelerini de vatandaşımızı ücretsiz olarak veriyoruz. Önemli olan paylaşmak, bunun fazlasının bize faydası yok ama, biz bunu kendimiz ürettiğimiz için maliyeti çok çok düşük. Çok düşük maliyetlerle dışarıdan satın alıp, birilerini zengin etmek yerine 20 daha fazla emekçimizi çalıştırıp, üretiyoruz, ürettiğimizi de yurttaşımızla paylaşıyoruz” diye konuştu.   
Burdur Belediyesi 100 bin çiçeği ücretsiz dağıttı

Burdur Belediyesi 100 bin çiçeği ücretsiz dağıttı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği mevsimlik Ateş ve Zinnia çiçeklerini vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sultandere Serasında yetiştirilen 100 bin kök çiçeği vatandaşlarla paylaşarak,  bahçe ve mezarlıkların renklenmesinde de katkıda bulundu.  Geleneksel hale dönüşen ücretsiz çiçek dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Burdur Belediyesi’nin satın almak yerine üreten bir belediye olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Kıt kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanmak gibi bir hedefimiz vardı. Bugün yaptığımız hizmet kampüsü, sera, iş atölyeleri bu yünde en önemli adımlardır. Bugün burada gördüğünüz bütün çiçekleri Burdur Belediyesi’nin emekçileri üretiyor. İhtiyaç fazlamızı da halka dağıtıyoruz. Bakın her taraf yeşillendi. Kişi başı 7 metre kareden 12 metre kareye çıkardığımız yeşil alanı da vatandaşımızın da kendisi bize katkı verebilir diye 100 bin kök çiçek fidelerini de vatandaşımızı ücretsiz olarak veriyoruz. Önemli olan paylaşmak, bunun fazlasının bize faydası yok ama, biz bunu kendimiz ürettiğimiz için maliyeti çok çok düşük. Çok düşük maliyetlerle dışarıdan satın alıp, birilerini zengin etmek yerine 20 daha fazla emekçimizi çalıştırıp, üretiyoruz, ürettiğimizi de yurttaşımızla paylaşıyoruz” diye konuştu. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.