Burdur Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni

Yaşam 12.09.2017 - 10:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni

Burdur Belediyesi taradından geleneksel hale getirilen toplu sünnet söleninde bu yıl 16 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Burdur Belediyesi taradından geleneksel hale getirilen toplu sünnet söleninde bu yıl 16 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Burdur Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleninde bu yıl 16 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Serenler Otelde düzenlenen törene Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve sünnet olan çocuklar ile aileleri katıldı. Yemek İkramıyla başlayan sünnet şöleni, sünnet çocukları için kesilen pasta ile devam etti. Şölende sünnet olan çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi. Burdur Belediyesi olarak toplu sünnet şölenini geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Ercengiz, “Biz geleceğimiz olan çocuklarımıza geleceğimiz olan gençlerimize ve bizleri bugüne getiren büyüklerimize sahip çıkmaya çalıştık. Bugünde bu projenin büyümesinde bize katkı veren Rıfat Katrancı’ya teşekkür ederim. Bu güzel evlatlarımızın damatlıklarını da ailelerini görmesini diliyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz, sünnet olan çocuklara altın ve kol saati hediye etti.
Burdur Belediyesi taradından geleneksel hale getirilen toplu sünnet söleninde bu yıl 16 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Burdur Belediyesi taradından geleneksel hale getirilen toplu sünnet söleninde bu yıl 16 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Burdur Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleninde bu yıl 16 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Serenler Otelde düzenlenen törene Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve sünnet olan çocuklar ile aileleri katıldı.

Yemek İkramıyla başlayan sünnet şöleni, sünnet çocukları için kesilen pasta ile devam etti. Şölende sünnet olan çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Burdur Belediyesi olarak toplu sünnet şölenini geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Ercengiz, “Biz geleceğimiz olan çocuklarımıza geleceğimiz olan gençlerimize ve bizleri bugüne getiren büyüklerimize sahip çıkmaya çalıştık. Bugünde bu projenin büyümesinde bize katkı veren Rıfat Katrancı’ya teşekkür ederim. Bu güzel evlatlarımızın damatlıklarını da ailelerini görmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz, sünnet olan çocuklara altın ve kol saati hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.