Burdur Belediyesi’nden kadınlara özel Çanakkale gezisi

09.03.2020 - 17:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi’nden kadınlara özel Çanakkale gezisi

Burdur Belediyesi’nden kadınlara özel Çanakkale gezisi kayıtları başladı.
    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in talimatı ile Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği kadınlara özel Çanakkale Kültür Turları devam ediyor.   Kadınlara özel düzenlenen Burdur Belediyesi Çanakkale Gezisi için hareket edecek otobüs, 20 Mart Cuma günü saat:17.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan yola çıkacak. Geziye katılmak isteyenler hanımların kimlikleri ile birlikte Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri yeterli olacaktır. Son Başvuru tarihi 18 Mart Saat:17.00.
Burdur Belediyesi’nden kadınlara özel Çanakkale gezisi kayıtları başladı.

 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in talimatı ile Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği kadınlara özel Çanakkale Kültür Turları devam ediyor.

 

Kadınlara özel düzenlenen Burdur Belediyesi Çanakkale Gezisi için hareket edecek otobüs, 20 Mart Cuma günü saat:17.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan yola çıkacak. Geziye katılmak isteyenler hanımların kimlikleri ile birlikte Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri yeterli olacaktır. Son Başvuru tarihi 18 Mart Saat:17.00.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.