Burdur Belediyesi'nden Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası

Gündem 25.01.2020 - 00:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi'nden Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası

Burdur Belediyesi'nden Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası
Burdur Belediyesi, Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8şiddetindeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile harekete geçen Burdur Belediyesi, erzak, battaniye, kıyafet,çadır ve katalitik soba gibi her türlü yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştıracak. Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice'de ilçesi olan ve çevre illerde de şiddetli hissedilen 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından yardım kampanyası başlatan Burdur Belediyesi, başlattığı kampanyayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yardım da bulunmak isteyen vatandaşların, yapacakları yardımları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan eski belediye binasına sabah saat 10.00’dan itibaren teslim edebileceklerini belirtti.   
Burdur Belediyesi'nden Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası

Burdur Belediyesi, Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8şiddetindeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile harekete geçen Burdur Belediyesi, erzak, battaniye, kıyafet,çadır ve katalitik soba gibi her türlü yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştıracak.

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice'de ilçesi olan ve çevre illerde de şiddetli hissedilen 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından yardım kampanyası başlatan Burdur Belediyesi, başlattığı kampanyayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yardım da bulunmak isteyen vatandaşların, yapacakları yardımları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan eski belediye binasına sabah saat 10.00’dan itibaren teslim edebileceklerini belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.