Burdur Belediyesi 120 bin çiçeği ücretsiz dağıttı

Gündem 15.07.2021 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi 120 bin çiçeği ücretsiz dağıttı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği Mevsimlik Ateş ve Zinnia çiçeklerini vatandaşlara ücretsiz dağıttı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği Mevsimlik Ateş ve Zinnia çiçeklerini vatandaşlara ücretsiz dağıttı.   Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sultandere Hizmet Kampüsündeki Serasında yetiştirilen 120 bin kök çiçeği vatandaşlarla paylaşarak, renklenmesinde de katkıda bulundu.   Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “ Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihtiyacımızdan fazlası üretilerek halkımıza ücretsiz dağıtmak için bugün asri mezarlığımıza çiçekleri bıraktık. Amacımız bizim en kıymetli ve değerlilerimiz olan kaybettiklerimizin mezarlarını en iyi şekilde bayrama hazırlamak. Halkımızdan destek istiyoruz. Vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtacağımız bu çiçekleri vatandaşımız gelip alıp mezarlıklarını süsleyebilir. Bizim vatandaşımıza sunabileceğimiz her türlü kaynağı paylaşmaya hazır olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Daha yeşil ve daha çiçekli bir mezarlık için sizleri mezarlığa davet edip çiçeklendirmeye katkı vermenizi istiyoruz” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği Mevsimlik Ateş ve Zinnia çiçeklerini vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği

Mevsimlik Ateş ve Zinnia çiçeklerini vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

 

Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sultandere Hizmet Kampüsündeki Serasında yetiştirilen 120 bin kök çiçeği vatandaşlarla paylaşarak, renklenmesinde de katkıda bulundu.

 

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “ Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihtiyacımızdan fazlası üretilerek halkımıza ücretsiz dağıtmak için bugün asri mezarlığımıza çiçekleri bıraktık. Amacımız bizim en kıymetli ve değerlilerimiz olan kaybettiklerimizin mezarlarını en iyi şekilde bayrama hazırlamak. Halkımızdan destek istiyoruz. Vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtacağımız bu çiçekleri vatandaşımız gelip alıp mezarlıklarını süsleyebilir. Bizim vatandaşımıza sunabileceğimiz her türlü kaynağı paylaşmaya hazır olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Daha yeşil ve daha çiçekli bir mezarlık için sizleri mezarlığa davet edip çiçeklendirmeye katkı vermenizi istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.