Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik; 'Yasa tasarısının geri çekilmesini talep ediyoruz'

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 19.06.2020 - 15:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik; 'Yasa tasarısının geri çekilmesini talep ediyoruz'

Türkiye Barolar Birliği ve baroların yapısının değiştirilmesi için gündeme getirilen yasa taslağının müzakere edilmesini talep ediyoruz.
Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik, Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişikliklere ilişkin, "Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve baroların yapısının değiştirilmesi için gündeme getirilen yasa taslağının müzakere edilmesini talep ediyoruz." dedi. Burdur Adliyesi önünde cübbesini giyen Gedik, Asri Mezarlık'taki şehitliğe kadar yaklaşık 6 kilometre yürüdü. Burada gazetecilere açıklama yapan Gedik, Avukatlık Kanu'nda yapılması düşünülen değişikliğin kendileri ile müzakere edilmesi için farkındalık oluşturmak istediğini dile getirdi.   Gedik, "İçinde bulunduğumuz koşullarda yasa tasarısının geri çekilmesini talep ediyoruz. Uygun koşullarda ve zamanda TBB ve baroların yapısının değiştirilmesi için gündeme getirilen yasa taslağının müzakere edilmesini talep ediyoruz." ifadesini kullandı.
Türkiye Barolar Birliği ve baroların yapısının değiştirilmesi için gündeme getirilen yasa taslağının müzakere edilmesini talep ediyoruz.

Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik, Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişikliklere ilişkin, "Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve baroların yapısının değiştirilmesi için gündeme getirilen yasa taslağının müzakere edilmesini talep ediyoruz." dedi.

Burdur Adliyesi önünde cübbesini giyen Gedik, Asri Mezarlık'taki şehitliğe kadar yaklaşık 6 kilometre yürüdü.

Burada gazetecilere açıklama yapan Gedik, Avukatlık Kanu'nda yapılması düşünülen değişikliğin kendileri ile müzakere edilmesi için farkındalık oluşturmak istediğini dile getirdi.

 

Gedik, "İçinde bulunduğumuz koşullarda yasa tasarısının geri çekilmesini talep ediyoruz. Uygun koşullarda ve zamanda TBB ve baroların yapısının değiştirilmesi için gündeme getirilen yasa taslağının müzakere edilmesini talep ediyoruz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.