BURDUR BAHÇEŞEHİR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE OYNUYOR

Gündem 06.03.2017 - 16:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE OYNUYOR

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE OYNUYOR
  Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunları Ekibi Marmaris’te düzenlenen bölgesel elemelerde ikinciliği elde ederek, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunları Ekibi Marmaris’te düzenlenen bölgesel elemelerde ikinciliği elde ederek, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanıp, eğitim ve öğretimde olduğu gibi halk oyunlarında da iddialı olduklarını gösterdi. Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Hurşit ÇETİN yaptığı açıklamada bu başarıyı Burdur’a getirmenin gururunu taşıdıklarını belirtti.  Çetin yaptığı açıklamada: “Burdur Bahçeşehir Koleji Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Marmaris’te yapılan Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasına Burdur, Antalya, Isparta, Uşak, Denizli, Manisa, İzmir, Kütahya illerinin ekipleri katıldı. Burdur Bahçeşehir Koleji bu yarışmada ikinciliği elde ederek Türkiye’deki ilk 16 takım arasına girmeyi başardı” dedi. BAŞARININ GÖRKEMLİ KUTLAMASI YAPILDI ÇETİN, bunun üzerine Bahçeşehir Kolejinde yapılan kutlamalar görkemli bir şekilde gerçekleştiğine dikkat çekip, “Okulumuzda yapılan kutlamalarda bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize, çalıştırıcımız Kenan KAYALARLI ve ekibine ve de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli velilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.  
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE OYNUYOR

 

Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunları Ekibi Marmaris’te düzenlenen bölgesel elemelerde ikinciliği elde ederek, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Burdur Bahçeşehir Koleji Halk Oyunları Ekibi Marmaris’te düzenlenen bölgesel elemelerde ikinciliği elde ederek, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanıp, eğitim ve öğretimde olduğu gibi halk oyunlarında da iddialı olduklarını gösterdi.

Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Hurşit ÇETİN yaptığı açıklamada bu başarıyı Burdur’a getirmenin gururunu taşıdıklarını belirtti.  Çetin yaptığı açıklamada: “Burdur Bahçeşehir Koleji Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Marmaris’te yapılan Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasına Burdur, Antalya, Isparta, Uşak, Denizli, Manisa, İzmir, Kütahya illerinin ekipleri katıldı. Burdur Bahçeşehir Koleji bu yarışmada ikinciliği elde ederek Türkiye’deki ilk 16 takım arasına girmeyi başardı” dedi.

BAŞARININ GÖRKEMLİ KUTLAMASI YAPILDI

ÇETİN, bunun üzerine Bahçeşehir Kolejinde yapılan kutlamalar görkemli bir şekilde gerçekleştiğine dikkat çekip, “Okulumuzda yapılan kutlamalarda bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize, çalıştırıcımız Kenan KAYALARLI ve ekibine ve de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli velilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.