BURDUR BAHÇEŞEHİR’LİLER ROBOTLARINI SERGİLEDİ

Eğitim 19.11.2018 - 17:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR’LİLER ROBOTLARINI SERGİLEDİ

Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencileri kendi yaptıkları robotları fuarda sergilediler.
Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri STEM (Makineler Dünyası) FUAR'ında kendi tasarladıkları makinelerinin sunumunu gerçekleştirdiler. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen fuarda renkli anlar da yaşandı. Bu teknolojik faaliyete ilişkin şu detay verildi: “Bahçeşehir Koleji'nde uygulanan STEM dersleri Bahçeşehir Koleji İlkokul bölümünde STEM JUNIOR adı altında gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler iki dönemde toplam dört bilgi temelli hayat problemi üzerinde çalışıp ve proje üretip proje üretmektedirler. Program grup olarak çalışmayı hedefliyor, malzeme çeşitliliğini de göz ardı etmiyor. Öğrencilere bilgi temelli hayat problemi PORTAKAL ve ŞERBET adlı kahramanlar üzerinden veriliyor. Türlü meslek grupları da proje kapsamında tanıtılıyor. Her sekiz haftalık süreler içinde fuar düzenlenmekte ve velilere sunulmaktadır.”
Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencileri kendi yaptıkları robotları fuarda sergilediler.

Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri STEM (Makineler Dünyası) FUAR'ında kendi tasarladıkları makinelerinin sunumunu gerçekleştirdiler. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen fuarda renkli anlar da yaşandı.

Bu teknolojik faaliyete ilişkin şu detay verildi: “Bahçeşehir Koleji'nde uygulanan STEM dersleri Bahçeşehir Koleji İlkokul bölümünde STEM JUNIOR adı altında gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler iki dönemde toplam dört bilgi temelli hayat problemi üzerinde çalışıp ve proje üretip proje üretmektedirler. Program grup olarak çalışmayı hedefliyor, malzeme çeşitliliğini de göz ardı etmiyor. Öğrencilere bilgi temelli hayat problemi PORTAKAL ve ŞERBET adlı kahramanlar üzerinden veriliyor. Türlü meslek grupları da proje kapsamında tanıtılıyor.

Her sekiz haftalık süreler içinde fuar düzenlenmekte ve velilere sunulmaktadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.