Burdur Bahçeşehir Kolejinde Neşeli Dakikalar Yaşandı

Gündem 13.05.2020 - 20:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Kolejinde Neşeli Dakikalar Yaşandı

Burdur Bahçeşehir Kolejinde Neşeli Dakikalar Yaşandı
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri normalleşme sürecini okul bahçesinde değerlendirdi. 0-14 yaş grubunda yer alan çocuklar, Covid-19 tedbirlerinin esnetilmesini kapsayan normalleşme süreciyle birlikte 13 Mayıs Çarşamba günü 11.00-15.00 saatleri arasında uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıktılar. Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri de güzel havayı fırsat bilerek velileriyle birlikte okul kampüsüne gittiler ve sosyal mesafeye dikkat ederek arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiler.
Burdur Bahçeşehir Kolejinde Neşeli Dakikalar Yaşandı

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri normalleşme sürecini okul bahçesinde değerlendirdi.

0-14 yaş grubunda yer alan çocuklar, Covid-19 tedbirlerinin esnetilmesini kapsayan normalleşme süreciyle birlikte 13 Mayıs Çarşamba günü 11.00-15.00 saatleri arasında uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıktılar. Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri de güzel havayı fırsat bilerek velileriyle birlikte okul kampüsüne gittiler ve sosyal mesafeye dikkat ederek arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.