Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine Sürpriz Bayram Mektubu

Yaşam 25.05.2020 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine Sürpriz Bayram Mektubu

Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine Sürpriz Bayram Mektubu
Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul öğretmenleri, “Öğretmenimden Mektup Var” etkinliği kapsamında öğrencilerine olan duygu ve düşüncelerini bir mektup yazarak güzel bir bayram sürprizi hazırladılar. Coronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime devam eden Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul öğretmenleri, öğrencilerine olan özlemlerini mektuplarında dile getirdiler. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul Müdürü Gurbet ÇETİN: "Coronavirüs salgını nedeniyle devam ettiğimiz uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizi çok özledik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerine yönelik duygu ve düşüncelerini onlara bir mektup yazarak iletti. En kısa zamanda bu zor günleri geride bırakarak okulumuzda bir araya geleceğimiz günleri görmeyi istiyoruz." dedi.
Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine Sürpriz Bayram Mektubu

Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul öğretmenleri, “Öğretmenimden Mektup Var” etkinliği kapsamında öğrencilerine olan duygu ve düşüncelerini bir mektup yazarak güzel bir bayram sürprizi hazırladılar. Coronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime devam eden Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul öğretmenleri, öğrencilerine olan özlemlerini mektuplarında dile getirdiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul Müdürü Gurbet ÇETİN: "Coronavirüs salgını nedeniyle devam ettiğimiz uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizi çok özledik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerine yönelik duygu ve düşüncelerini onlara bir mektup yazarak iletti. En kısa zamanda bu zor günleri geride bırakarak okulumuzda bir araya geleceğimiz günleri görmeyi istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.