Burdur Bahçeşehir Koleji’nden Kültürel Bir Hizmet Daha

Spor 11.07.2018 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Bahçeşehir Koleji’nden Kültürel Bir Hizmet Daha

Burdur Bahçeşehir Koleji Binicilik dersi verecek.
Burdur Bahçeşehir Koleji 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren bütün öğrenciler binicilik dersini de görecek. Bu kapsamda kampüs müdürü Gurbet Çetin ile Dalyan Bey at çiftliği işletmecisi Hulusi Tosun arasında işbirliği protokolu imzalandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Gurbet Çetin: “3 yaşından itibaren pedagojik eğitimlerle binicilik eğitimi verilecek kulübümüzde uzman eğitmenler eşliğinde Dalyan Bey at çiftliğinde öğrencilerimiz eğitimlerini alarak binicilik ana dalında lisanslı olma hakkını kazanacaklar. Ulusal müsabakaların ardından uluslararası müsabakalarda da okulumuzu temsil edecekler.” dedi.   Hulusi Tosun da: “Bahçeşehir koleji bünyesinde bulunan Bahçeşehir Binicilik Kulübünün binicilik eğitimleri için tesisimizi tercih etmeleri bizlere ayrıca onur verdi. Burdur’da eğitim standartlarını üst düzey seviye taşıyan bu kuruma, kalitesine yakışan düzeyde hizmet sunacağımız konusunda kimsenin tereddüttü olmasın. Yavrularımızın profesyonel antrenörlerimizle yapacakları çalışmalar neticesinde özgüven ve kriz yönetimi başta olmak üzere edinecekleri psikolojik kazanımların yanı sıra, kas ve iskelet sistemlerine de faydaları yadsınamayacak seviyede olacaktır. Ayrıca Bahçeşehir Binicilik Kulübündeki yavrularımızın ulusal ve milli sporcu olarak uluslararası müsabakalarda Burdur’umuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekleri günler çok yakındadır.” Açıklamasında bulundu. Açıklamaların ardından protokol imzalanarak Burdur’a kültürel alanda bir hizmet daha sağlanmış oldu.
Burdur Bahçeşehir Koleji Binicilik dersi verecek.

Burdur Bahçeşehir Koleji 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren bütün öğrenciler binicilik dersini de görecek. Bu kapsamda kampüs müdürü Gurbet Çetin ile Dalyan Bey at çiftliği işletmecisi Hulusi Tosun arasında işbirliği protokolu imzalandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Gurbet Çetin: “3 yaşından itibaren pedagojik eğitimlerle binicilik eğitimi verilecek kulübümüzde uzman eğitmenler eşliğinde Dalyan Bey at çiftliğinde öğrencilerimiz eğitimlerini alarak binicilik ana dalında lisanslı olma hakkını kazanacaklar. Ulusal müsabakaların ardından uluslararası müsabakalarda da okulumuzu temsil edecekler.” dedi.

 

Hulusi Tosun da: “Bahçeşehir koleji bünyesinde bulunan Bahçeşehir Binicilik Kulübünün binicilik eğitimleri için tesisimizi tercih etmeleri bizlere ayrıca onur verdi. Burdur’da eğitim standartlarını üst düzey seviye taşıyan bu kuruma, kalitesine yakışan düzeyde hizmet sunacağımız konusunda kimsenin tereddüttü olmasın. Yavrularımızın profesyonel antrenörlerimizle yapacakları çalışmalar neticesinde özgüven ve kriz yönetimi başta olmak üzere edinecekleri psikolojik kazanımların yanı sıra, kas ve iskelet sistemlerine de faydaları yadsınamayacak seviyede olacaktır. Ayrıca Bahçeşehir Binicilik Kulübündeki yavrularımızın ulusal ve milli sporcu olarak uluslararası müsabakalarda Burdur’umuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekleri günler çok yakındadır.” Açıklamasında bulundu.

Açıklamaların ardından protokol imzalanarak Burdur’a kültürel alanda bir hizmet daha sağlanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.