BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE YÜZ YÜZE DENEME SINAVI YAPILDI

Eğitim 05.02.2021 - 12:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE YÜZ YÜZE DENEME SINAVI YAPILDI

Öğrenciler LGS ve YKS'ye eksiksiz hazırlanıyor.
Burdur Bahçeşehir Koleji 8. ve 12. sınıf öğrencileri LGS ve YKS'ye hazırlık kapsamında yüz yüze gerçekleştirilen Türkiye Geneli Deneme Sınavı'na katıldılar. Kuruluşundan bugüne ulusal ve uluslararası sınavlara hazırlık eden Burdur Bahçeşehir Koleji, sömestr dönemi boyunca sürdürmüş olduğu yoğunlaştırılmış eğitimlerin ardından Türkiye genelindeki tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinde uygulanan deneme sınavı ile öğrencilerini en donanımlı şekilde sınavlara hazırlıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: "Pandemi nedeniyle zorlu geçen birinci eğitim döneminin tamamlanmasının ardından Millî Eğitim Bakanlığımızın almış olduğu kararları uygulayarak 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecinde gereken desteği vermekteyiz. Burdur'da kaliteli eğitimin öncüsü olarak ulusal ve uluslararası düzeydeki tüm sınavlara öğrencilerimizi en donanımlı şekilde hazırlıyoruz. Bugün Türkiye Geneli Deneme Sınavımıza katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Öğrenciler LGS ve YKS'ye eksiksiz hazırlanıyor.

Burdur Bahçeşehir Koleji 8. ve 12. sınıf öğrencileri LGS ve YKS'ye hazırlık kapsamında yüz yüze gerçekleştirilen Türkiye Geneli Deneme Sınavı'na katıldılar. Kuruluşundan bugüne ulusal ve uluslararası sınavlara hazırlık eden Burdur Bahçeşehir Koleji, sömestr dönemi boyunca sürdürmüş olduğu yoğunlaştırılmış eğitimlerin ardından Türkiye genelindeki tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinde uygulanan deneme sınavı ile öğrencilerini en donanımlı şekilde sınavlara hazırlıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: "Pandemi nedeniyle zorlu geçen birinci eğitim döneminin tamamlanmasının ardından Millî Eğitim Bakanlığımızın almış olduğu kararları uygulayarak 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecinde gereken desteği vermekteyiz. Burdur'da kaliteli eğitimin öncüsü olarak ulusal ve uluslararası düzeydeki tüm sınavlara öğrencilerimizi en donanımlı şekilde hazırlıyoruz. Bugün Türkiye Geneli Deneme Sınavımıza katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.