BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE 'ORYANTASYON EĞİTİMİ' HEYECANI

Eğitim 05.09.2019 - 14:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE 'ORYANTASYON EĞİTİMİ' HEYECANI

Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıflar yeni döneme "merhaba" dedi
Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıflar yeni döneme "merhaba" dedi   Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Anaokulu ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak tanışma, kaynaşma ve alışma amacıyla düzenlenen oryantasyon eğitimleri bugün itibariyle başladı. 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde Burdur Bahceşehir Koleji'nde eğitim almaya başlayacak öğrenciler, velileriyle birlikte okul kampüsüne gelerek öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanıştılar. Öğretmenleriyle ve yeni sınıf arkadaşlarıyla çeşitli tanışma ve uyum oyunları oynayan öğrencilerin okula alışma süreçlerinin sorunsuz şekilde gerçekleştiği gözlemlendi. Yeni döneme Burdur Bahçeşehir Koleji'nin zengin ve farklı eğitim olanaklarıyla başladıkları için okul yönetimine teşekkür eden öğrenci velileri, tecrübeli ve alanında uzman öğretmen kadrosuna çocuklarını emanet edeceklerinden dolayı da ayrıca mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman ÇOBAN: "Bugün itibariyle oryantasyon eğitimine başlayan Anaokulu ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılarla dolu günler geçirmelerini diliyorum. Biz Burdur Bahçeşehir Koleji ailesi olarak, kaliteli eğitimi öğrencilerimizle buluşturmak için tüm gayretimizi göstereceğiz. Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.   
Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıflar yeni döneme "merhaba" dedi

Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıflar yeni döneme "merhaba" dedi

 

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Anaokulu ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak tanışma, kaynaşma ve alışma amacıyla düzenlenen oryantasyon eğitimleri bugün itibariyle başladı. 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde Burdur Bahceşehir Koleji'nde eğitim almaya başlayacak öğrenciler, velileriyle birlikte okul kampüsüne gelerek öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanıştılar. Öğretmenleriyle ve yeni sınıf arkadaşlarıyla çeşitli tanışma ve uyum oyunları oynayan öğrencilerin okula alışma süreçlerinin sorunsuz şekilde gerçekleştiği gözlemlendi. Yeni döneme Burdur Bahçeşehir Koleji'nin zengin ve farklı eğitim olanaklarıyla başladıkları için okul yönetimine teşekkür eden öğrenci velileri, tecrübeli ve alanında uzman öğretmen kadrosuna çocuklarını emanet edeceklerinden dolayı da ayrıca mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman ÇOBAN: "Bugün itibariyle oryantasyon eğitimine başlayan Anaokulu ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılarla dolu günler geçirmelerini diliyorum. Biz Burdur Bahçeşehir Koleji ailesi olarak, kaliteli eğitimi öğrencilerimizle buluşturmak için tüm gayretimizi göstereceğiz. Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.