BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE BURSLULUK SINAVI HEYECANI!!

Eğitim 04.03.2020 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE BURSLULUK SINAVI HEYECANI!!

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ- -1700 Öğrenci Yoğun Katılım Göstererek Sınavda Ter Döktü-
  Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokul ve Lise Türkiye Geneli Bursluluk Sınavı, 22 ve 29 Şubat’ta tüm Türkiye ile aynı anda gerçekleştirildi. 4. sınıftan 11. sınıfa kadar eğitim alan öğrencilerin ve velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı’na çeşitli oranlarda eğitim bursu alma hakkı elde edebilmek için toplam 1700 öğrenci katıldı. Binlerce öğrencinin ter döktüğü sınav devam ederken Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde Ortaokul Müdürü Gurbet ÇETİN ve Fen Lisesi Müdürü Hasan KELEŞ tarafından velilere yönelik olarak Bahçeşehir Koleji’nin okul işleyişi ve eğitim sistemi konularında bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından kampüsü gezen veliler, öğrencilere sunulan imkânları yerinde gözlemleme fırsatı buldular. Sınavın ardından öğrenciler de öğretmenleriyle birlikte tüm kampüsü gezerek eğitim-öğretim süreçleriyle ilgili detaylı bilgi edindiler. Okul yemekhanesinde düzenlenen ve çeşitli ikramların yapıldığı tanışma kokteyline çok sayıda öğrenci ve veli katılım gösterdi.   Tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinde gerçekleştirilen Türkiye Geneli Bursluluk Sınavı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Okulumuz adına gurur duyulacak günlerden birini hep birlikte yaşadık. Düzenlenen Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre çeşitli oranlarda eğitim bursları veriyoruz. Önümüzdeki eğitim-öğretim dönemi için de eğitim burslarımızı arttırarak vermeye devam edeceğiz. İçimizdeki eğitim coşkusuna, sınava katılım göstererek ortak olan tüm öğrencilerimize ve velilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Döneminde aramızda yer almak isteyen tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi Bursluluk Sınavı’nda görmek bizleri çok sevindirdi. Başarılı bir sınav sürecini tüm idareci, öğretmen ve personelimizle birlikte başarıyla gerçekleştirdik.” dedi
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ- -1700 Öğrenci Yoğun Katılım Göstererek Sınavda Ter Döktü-

 

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokul ve Lise Türkiye Geneli Bursluluk Sınavı, 22 ve 29 Şubat’ta tüm Türkiye ile aynı anda gerçekleştirildi. 4. sınıftan 11. sınıfa kadar eğitim alan öğrencilerin ve velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı’na çeşitli oranlarda eğitim bursu alma hakkı elde edebilmek için toplam 1700 öğrenci katıldı. Binlerce öğrencinin ter döktüğü sınav devam ederken Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde Ortaokul Müdürü Gurbet ÇETİN ve Fen Lisesi Müdürü Hasan KELEŞ tarafından velilere yönelik olarak Bahçeşehir Koleji’nin okul işleyişi ve eğitim sistemi konularında bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından kampüsü gezen veliler, öğrencilere sunulan imkânları yerinde gözlemleme fırsatı buldular. Sınavın ardından öğrenciler de öğretmenleriyle birlikte tüm kampüsü gezerek eğitim-öğretim süreçleriyle ilgili detaylı bilgi edindiler. Okul yemekhanesinde düzenlenen ve çeşitli ikramların yapıldığı tanışma kokteyline çok sayıda öğrenci ve veli katılım gösterdi.

 

Tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinde gerçekleştirilen Türkiye Geneli Bursluluk Sınavı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Okulumuz adına gurur duyulacak günlerden birini hep birlikte yaşadık. Düzenlenen Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre çeşitli oranlarda eğitim bursları veriyoruz. Önümüzdeki eğitim-öğretim dönemi için de eğitim burslarımızı arttırarak vermeye devam edeceğiz. İçimizdeki eğitim coşkusuna, sınava katılım göstererek ortak olan tüm öğrencilerimize ve velilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Döneminde aramızda yer almak isteyen tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi Bursluluk Sınavı’nda görmek bizleri çok sevindirdi. Başarılı bir sınav sürecini tüm idareci, öğretmen ve personelimizle birlikte başarıyla gerçekleştirdik.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.