BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Gündem 23.04.2020 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Bahçeşehir Koleji 5. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı.
Bahçeşehir Koleji 5. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı. Kurtuluş yolunda atılan en büyük adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılında Burdur Bahçeşehir Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla ve gururla kutladı. Atatürk Büstü’ne çelenk sunumuyla başlayan kutlama programının ardından konferans salonunda online olarak hazırlanan 23 Nisan kutlama mesajları yayınladı. Tüm etkinlikler okulun sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak da yayınlandı. Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle öğrencilerinden uzak kalan ve bu nedenle bayram coşkusunu bir arada yaşayamayan Burdur Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve idarecileri, öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusunu doyasıya yaşatmış oldu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Meclisimizin açıldığı ve bağımsızlık meşalemizin ilelebet yanacağının timsali olan 23 Nisan’ı, öğrencilerimizden uzak kaldığımız bu zorlu dönemde büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere göstermiş olduğu hedeflere bağlı bir şekilde yetişen çocuklarımızın vatanını sevmesi ve onu her türlü kötülükten koruması için kaliteli bir eğitim verme azmindeyiz. Beşinci yılımızda Burdur Bahçeşehir Koleji olarak ülkemizin bu özel gününü sevinçle kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Bahçeşehir Koleji 5. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı.

Bahçeşehir Koleji 5. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı.

Kurtuluş yolunda atılan en büyük adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılında Burdur Bahçeşehir Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla ve gururla kutladı. Atatürk Büstü’ne çelenk sunumuyla başlayan kutlama programının ardından konferans salonunda online olarak hazırlanan 23 Nisan kutlama mesajları yayınladı. Tüm etkinlikler okulun sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak da yayınlandı.

Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle öğrencilerinden uzak kalan ve bu nedenle bayram coşkusunu bir arada yaşayamayan Burdur Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve idarecileri, öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusunu doyasıya yaşatmış oldu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Meclisimizin açıldığı ve bağımsızlık meşalemizin ilelebet yanacağının timsali olan 23 Nisan’ı, öğrencilerimizden uzak kaldığımız bu zorlu dönemde büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere göstermiş olduğu hedeflere bağlı bir şekilde yetişen çocuklarımızın vatanını sevmesi ve onu her türlü kötülükten koruması için kaliteli bir eğitim verme azmindeyiz. Beşinci yılımızda Burdur Bahçeşehir Koleji olarak ülkemizin bu özel gününü sevinçle kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.