Burdur AK Parti’den Aşure İkramı

Gündem 14.09.2019 - 13:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur AK Parti’den Aşure İkramı

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikram edildi.
AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikram edildi. Burdur Cumhuriyet meydanında düzenlenen aşure dağıtım programına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve AK Parti Burdur Teşkilatı katılım sağladı.   AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın muharrem ayını kutluyoruz. Milletimiz asırlardır sürdürdüğü bu gelenekle, aynı sevinci, aynı tasayı beraberce paylaşmaya devam ediyoruz. Böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Ülkemizin, Vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Muharrem ayını ve Aşure gününü tebrik eder, Nice güzel günlere ulaşmak dileğiyle hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.
AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikram edildi.

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikram edildi.

Burdur Cumhuriyet meydanında düzenlenen aşure dağıtım programına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve AK Parti Burdur Teşkilatı katılım sağladı.

 

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın muharrem ayını kutluyoruz. Milletimiz asırlardır sürdürdüğü bu gelenekle, aynı sevinci, aynı tasayı beraberce paylaşmaya devam ediyoruz. Böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Ülkemizin, Vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Muharrem ayını ve Aşure gününü tebrik eder, Nice güzel günlere ulaşmak dileğiyle hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.