BURDUR’A YENİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMALARI YAPILDI

Sağlık 11.04.2020 - 10:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’A YENİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMALARI YAPILDI

BURDUR’A YENİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMALARI YAPILDI
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Sağlık Bakanlığı tarafından yeni yapılan sağlık personeli ataması ile ilgili açıklama da bulundu.  “BURDURUMUZA ,PERSONEL ATAMASI İLE SAĞLIK EKİBİ GÜÇLENDİ” Gayretli ve fedakar çalışmalar gerçekleştiren Sağlık Personelinin ek atamalarla daha da güçlendiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Sağlık çalışanlarına Sağlık Bakanlığımız tarafından İlimizde   personel talebi ihtiyacına göre atamalar gerçekleştirildi. 11 İlçemizdeki Hastahanelerimiz ve Sağlık Kuruluşlarında Çalışacak Sağlık Personelimiz,Toplamda 1 Psikolog, 2 Diyetisyen, 1 Sosyal Çalışmacı, 54 Hemşire, 6 İlk ve Acil Yardım Teknisyeni, 5 İlk ve Acil Yardım Teknikeri, 5 Tıbbi Sekreter, 5 Röntgen, 5 Laboratuvar, 2 Anestezi ve 1 Odyometri Teknikeri olmak üzere 87 personel ile Burdur Sağlık Ekibimiz güçlendirilmiştir. Atamaların Sağlık Camiamıza hayırlı olmasını diler, görevlerine başlayacak olan Sağlık Personellerimize de çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdiler.
BURDUR’A YENİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMALARI YAPILDI

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Sağlık Bakanlığı tarafından yeni yapılan sağlık personeli ataması ile ilgili açıklama da bulundu. 

“BURDURUMUZA ,PERSONEL ATAMASI İLE SAĞLIK EKİBİ GÜÇLENDİ”


Gayretli ve fedakar çalışmalar gerçekleştiren Sağlık Personelinin ek atamalarla daha da güçlendiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Sağlık çalışanlarına Sağlık Bakanlığımız tarafından İlimizde   personel talebi ihtiyacına göre atamalar gerçekleştirildi. 11 İlçemizdeki Hastahanelerimiz ve Sağlık Kuruluşlarında Çalışacak Sağlık Personelimiz,Toplamda 1 Psikolog, 2 Diyetisyen, 1 Sosyal Çalışmacı, 54 Hemşire, 6 İlk ve Acil Yardım Teknisyeni, 5 İlk ve Acil Yardım Teknikeri, 5 Tıbbi Sekreter, 5 Röntgen, 5 Laboratuvar, 2 Anestezi ve 1 Odyometri Teknikeri olmak üzere 87 personel ile Burdur Sağlık Ekibimiz güçlendirilmiştir. Atamaların Sağlık Camiamıza hayırlı olmasını diler, görevlerine başlayacak olan Sağlık Personellerimize de çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.