BURDUR'A AFET VE ACİL DURUM CEP DEPOSU

Yaşam 20.12.2019 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'A AFET VE ACİL DURUM CEP DEPOSU

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığının (AFAD) Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programında yer alan; 81 ilde Afetlere Müdahale kapasitesinin arttırılması, olası afetlerde bölgeye kısa sürede ulaşılarak gerekli barınma, sosyal ve iaşe ihtiyaçlarının karşılanmasının sağlaması, afet bölgesinde yaşanan kargaşa, endişe ve sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla, afetzedelere en hızlı müdahaleyi sağlayabilmek için bölgesel bazda geliştirilen lojistik depolara ilave olarak, yerel kapasitenin geliştirilmesi kapsamında İllerde cep depo kurulması planlanmıştır.   Bu kapsamda Burdur-Fethiye yolu üzerinde bulunan İl Özel İdaresi Bahçesine Aralık ayı içerisinde  Cep Deponun kurulumu gerçekleşmiştir.   Yaklaşık maliyeti 3 milyon TL olan Cep Depo içerisinde 300 adet Çadır, 1.440 adet Katlanır Yatak, 1.480 adet Battaniye ve 1.440 adet Yastık ve Çarşaf Setinin bulunduğu 10 adet konteyner yer almaktadır.   Vali Hasan Şıldak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada deprem kuşağında yer alan İlimizde Afetlere müdahale kapasitesinin artırılmasına yönelik yapılan bu önemli çalışma için AFAD Başkanlığımıza teşekkür etti.


Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığının (AFAD) Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programında yer alan; 81 ilde Afetlere Müdahale kapasitesinin arttırılması, olası afetlerde bölgeye kısa sürede ulaşılarak gerekli barınma, sosyal ve iaşe ihtiyaçlarının karşılanmasının sağlaması, afet bölgesinde yaşanan kargaşa, endişe ve sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla, afetzedelere en hızlı müdahaleyi sağlayabilmek için bölgesel bazda geliştirilen lojistik depolara ilave olarak, yerel kapasitenin geliştirilmesi kapsamında İllerde cep depo kurulması planlanmıştır.

 

Bu kapsamda Burdur-Fethiye yolu üzerinde bulunan İl Özel İdaresi Bahçesine Aralık ayı içerisinde  Cep Deponun kurulumu gerçekleşmiştir.


 

Yaklaşık maliyeti 3 milyon TL olan Cep Depo içerisinde 300 adet Çadır, 1.440 adet Katlanır Yatak, 1.480 adet Battaniye ve 1.440 adet Yastık ve Çarşaf Setinin bulunduğu 10 adet konteyner yer almaktadır.

 

Vali Hasan Şıldak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada deprem kuşağında yer alan İlimizde Afetlere müdahale kapasitesinin artırılmasına yönelik yapılan bu önemli çalışma için AFAD Başkanlığımıza teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.