Bucaktaki kesinti "21. Yüzyıl Türkiye’sine yakışmıyor"

25.10.2019 - 10:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucaktaki kesinti "21. Yüzyıl Türkiye’sine yakışmıyor"

CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER Bucak Belediyesi'nin elektrik borcunu sordu.
  CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Bucak’ta yaşanan sıkıntılar hakkında yazılı soru önergesi verdi.   Bucak ilçemizin içme sularının yüzde 90’ının sondajlardan karşılanmakta olduğunu belirten GÖKER, “Bucak Belediyesi'nin Elektrik şirketine olan borcu nedeniyle sondajların elektriğinin kesilmesi Bucak halkını susuz bırakmış ve pek çok vatandaşımızın bu durum nedeniyle mağduriyet yaşadığı Burdur basınına yansımıştır” diyerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bazı sorular yöneltti.   CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verdi.   Bucak belediyesinin söz konusu firmaya olan borcu ne kadardır?   21. Yüzyıl Türkiye’sinde yaşanan bu durum için söyleyecek sözünüz var mıdır?
CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER Bucak Belediyesi'nin elektrik borcunu sordu.

 

CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Bucak’ta yaşanan sıkıntılar hakkında yazılı soru önergesi verdi.

 

Bucak ilçemizin içme sularının yüzde 90’ının sondajlardan karşılanmakta olduğunu belirten GÖKER, “Bucak Belediyesi'nin Elektrik şirketine olan borcu nedeniyle sondajların elektriğinin kesilmesi Bucak halkını susuz bırakmış ve pek çok vatandaşımızın bu durum nedeniyle mağduriyet yaşadığı Burdur basınına yansımıştır” diyerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bazı sorular yöneltti.

 

CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verdi.

 

Bucak belediyesinin söz konusu firmaya olan borcu ne kadardır?

 

21. Yüzyıl Türkiye’sinde yaşanan bu durum için söyleyecek sözünüz var mıdır?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.