BUCAK’TA YENİ İSMİ İLE “ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU” GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

Eğitim 10.12.2020 - 09:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK’TA YENİ İSMİ İLE “ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU” GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

EĞİTİM YATIRIMLARINA DEVAM EDİLECEK
BUCAK’TA YENİ İSMİ İLE “ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU” GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulunda çalışmaların tamamlanarak, geçici kabulün yapıldığını açıkladılar.   “EĞİTİM YATIRIMLARINA DEVAM EDECEĞİZ ”2015 Yılında Yatırıma Aldırdığımız Yüklenicilerin 2018 Yılında 70’i Gerçekleşen Sonra Yüklenicide Yaşanan Sorunlarla Feshedilen Tekrar İkmal İhalesi İle Hızla Yapımı Gerçekleşen Ve 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının 2. yarısında faaliyete geçecek olan ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULUNUN tamamlanarak geçici kabulünün yapıldığın belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “32 DERSLİKLİ Burdur’un en büyük okullarından bir tanesi olan Ertuğrul Gazi Orta Okulu (Emin Gülmez Ortaokulu) inşaatı tamamlanarak, geçici kabulü gerçekleştirildi. Ertuğrul Gazi Ortaokulu zeminle birlikte 4 kat, toplam 6500 metrekaredir. AK Parti Hükümetlerimiz Eğitim yatırımları kapsamında birçok okulumuzu yeniledi ve ihtiyaç olan bölgelerimizde yeni okullar yapımını gerçekleştirdi. Burdur’umuzda yeni eğitim yatırımları için çalışmalarımız devam edecektir. Bucak’ımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” diye konuştular.
EĞİTİM YATIRIMLARINA DEVAM EDİLECEK

BUCAK’TA YENİ İSMİ İLE “ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU” GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulunda çalışmaların tamamlanarak, geçici kabulün yapıldığını açıkladılar.

 

“EĞİTİM YATIRIMLARINA DEVAM EDECEĞİZ

2015 Yılında Yatırıma Aldırdığımız Yüklenicilerin 2018 Yılında 70’i Gerçekleşen Sonra Yüklenicide Yaşanan Sorunlarla Feshedilen Tekrar İkmal İhalesi İle Hızla Yapımı Gerçekleşen Ve 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının 2. yarısında faaliyete geçecek olan ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULUNUN tamamlanarak geçici kabulünün yapıldığın belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “32 DERSLİKLİ Burdur’un en büyük okullarından bir tanesi olan Ertuğrul Gazi Orta Okulu (Emin Gülmez Ortaokulu) inşaatı tamamlanarak, geçici kabulü gerçekleştirildi. Ertuğrul Gazi Ortaokulu zeminle birlikte 4 kat, toplam 6500 metrekaredir. AK Parti Hükümetlerimiz Eğitim yatırımları kapsamında birçok okulumuzu yeniledi ve ihtiyaç olan bölgelerimizde yeni okullar yapımını gerçekleştirdi. Burdur’umuzda yeni eğitim yatırımları için çalışmalarımız devam edecektir. Bucak’ımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.