Bucak’ta taraftarlara avantajlı kart

Spor 05.07.2018 - 08:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak’ta taraftarlara avantajlı kart

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübünden Açıklama: Taraftar Kart Satışta
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Durgut ve Bülent Fazıl Ünal ile birlikte basın açıklaması düzenleyerek takımın çalışmaları ve gelecek sezondaki hedefleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, göreve geldiği günden bugüne kadar Oğuzhanspor’da neler yapıldığını aktardı.   Öncelikle geçen dönemden önümüzdeki sezon için yararlı olabilecek oyuncuların seçildiğini belirten Çetiner, geçen seneden 5 oyuncu ile devam etmeye karar verdiklerini ve toplamda 20 oyuncu ile anlaştıklarını vurguladı. Önümüzdeki futbol sezonunda Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un şampiyon olmasını istediklerini aktaran Başkan Çetiner, şampiyon olma yolunda ilerlediklerini kaydetti.   Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin başta olmak üzere kulübe destek veren iş adamlarına teşekkür eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, bu kapsamda “Taraftar Kart” uygulamasının başlatıldığını, taraftarların bu kartı satın alarak kulübe destek verebileceklerini belirtti.   Taraftar kart almak isteyen taraftarların Bucak İlçe Stadı'ndan temin edebilecekleri de hatırlatıldı.
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübünden Açıklama: Taraftar Kart Satışta

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Durgut ve Bülent Fazıl Ünal ile birlikte basın açıklaması düzenleyerek takımın çalışmaları ve gelecek sezondaki hedefleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, göreve geldiği günden bugüne kadar Oğuzhanspor’da neler yapıldığını aktardı.

 

Öncelikle geçen dönemden önümüzdeki sezon için yararlı olabilecek oyuncuların seçildiğini belirten Çetiner, geçen seneden 5 oyuncu ile devam etmeye karar verdiklerini ve toplamda 20 oyuncu ile anlaştıklarını vurguladı.

Önümüzdeki futbol sezonunda Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un şampiyon olmasını istediklerini aktaran Başkan Çetiner, şampiyon olma yolunda ilerlediklerini kaydetti.

 

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin başta olmak üzere kulübe destek veren iş adamlarına teşekkür eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, bu kapsamda “Taraftar Kart” uygulamasının başlatıldığını, taraftarların bu kartı satın alarak kulübe destek verebileceklerini belirtti.

 

Taraftar kart almak isteyen taraftarların Bucak İlçe Stadı'ndan temin edebilecekleri de hatırlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.