BUCAK’TA ÖLMEK ÜZERE İKEN KURTARILMIŞTI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş 26.11.2020 - 08:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK’TA ÖLMEK ÜZERE İKEN KURTARILMIŞTI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kestel Köyü'nde yaşayan İ.Ö'nün elleri, kolları ve ağzı bağlı bir şekilde bulunması olayında 2 kişi tutuklandı...
Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kestel Köyü'nde yaşanan olayda 2 kişi tutuklandı.   Kestel Köyü'nde yaşayan İ.Ö'nün elleri, kolları ve ağzı bağlı bir şekilde bulunmasının ardından 3 kişi gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgilere göre, gözaltına alınan 2 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.   NE OLMUŞTU 22 Kasım Pazar günü Bucak İlçesi Kestel Köyü'nde meydana gelen olayda İ.Ö isimli şahıs evinde eli, kolu, bacakları bağlı ve ağzı kapatılmış ve ölmek üzereyken bulundu. Komşuları tarafından bir gariplik sezilmesi üzerine jandarmaya ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine yakın olan jandarmanın olaya zamanında müdahalesi yaşlı adamın hayatını kurtardı. Adamın yanında kızı, küçük torunu ve kendisini avukat olarak tanıttığı iddia edilen bir kişi bulundu.  
Kestel Köyü'nde yaşayan İ.Ö'nün elleri, kolları ve ağzı bağlı bir şekilde bulunması olayında 2 kişi tutuklandı...

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kestel Köyü'nde yaşanan olayda 2 kişi tutuklandı.

 

Kestel Köyü'nde yaşayan İ.Ö'nün elleri, kolları ve ağzı bağlı bir şekilde bulunmasının ardından 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Edinilen bilgilere göre, gözaltına alınan 2 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

NE OLMUŞTU

22 Kasım Pazar günü Bucak İlçesi Kestel Köyü'nde meydana gelen olayda İ.Ö isimli şahıs evinde eli, kolu, bacakları bağlı ve ağzı kapatılmış ve ölmek üzereyken bulundu. Komşuları tarafından bir gariplik sezilmesi üzerine jandarmaya ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine yakın olan jandarmanın olaya zamanında müdahalesi yaşlı adamın hayatını kurtardı. Adamın yanında kızı, küçük torunu ve kendisini avukat olarak tanıttığı iddia edilen bir kişi bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.