BUCAK'TA KÖR NOKTALAR ARTIK AYNA İLE AYDINLANACAK

Gündem 09.11.2020 - 15:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'TA KÖR NOKTALAR ARTIK AYNA İLE AYDINLANACAK

Bucak'ta trafik kazası yaşanmaması ve sürücülerin yan yönlerden gelen araçları rahat görebilmeleri amacıyla kent genelinde bazı noktalara kör nokta aynaları yerleştirildi...
Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede genelinde görüş mesafesinin olmadığı ya da dar olduğu kavşak ve yerlere ayna koymak suretiyle trafik akışını kolaylaştırma çalışmalarını sürdürüyor.   Şehir içi trafiği rahatlatan çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Başkan Emrullah Ünal, “Bucak Belediyesi olarak şehir merkezinde huzurlu ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için başlattığımız yol düzenlemeleri devam ediyor. Trafik kazası yaşanmaması ve sürücülerin yan yönlerden gelen araçları rahat görebilmeleri amacıyla kent genelinde bazı noktalara kör nokta aynaları yerleştirdik. Bu sayede aynı yönden gelen sürücüler birbirini daha rahat görerek güvenli bir şekilde güzergâhlarına devam edebilecekler. Trafik akışını kolaylaştırmamızdan sürücüler de oldukça memnun. İhtiyaç görülen kavşaklara kör nokta aynalarını uygulamaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.      
Bucak'ta trafik kazası yaşanmaması ve sürücülerin yan yönlerden gelen araçları rahat görebilmeleri amacıyla kent genelinde bazı noktalara kör nokta aynaları yerleştirildi...

Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede genelinde görüş mesafesinin olmadığı ya da dar olduğu kavşak ve yerlere ayna koymak suretiyle trafik akışını kolaylaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Şehir içi trafiği rahatlatan çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Başkan Emrullah Ünal, “Bucak Belediyesi olarak şehir merkezinde huzurlu ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için başlattığımız yol düzenlemeleri devam ediyor. Trafik kazası yaşanmaması ve sürücülerin yan yönlerden gelen araçları rahat görebilmeleri amacıyla kent genelinde bazı noktalara kör nokta aynaları yerleştirdik. Bu sayede aynı yönden gelen sürücüler birbirini daha rahat görerek güvenli bir şekilde güzergâhlarına devam edebilecekler. Trafik akışını kolaylaştırmamızdan sürücüler de oldukça memnun. İhtiyaç görülen kavşaklara kör nokta aynalarını uygulamaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.