BUCAK’TA KAZADA YARALANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Asayiş 12.10.2015 - 13:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK’TA KAZADA YARALANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

BUCAK’TA KAZADA YARALANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Burdur Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre 10 Ekim 2015 Cumartesi akşamı saat 19:50 sularında Sanayi Kavşağı’nda meydana gelen kazada Şafak Altındal’ın kullandığı 15 PR 252 otomobil ile R. P. isimli sürücünün kullandığı 20 V 6418 tırın çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Şafak Altındal ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü Şafak Altındal olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesini yapmasının ardından Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Hastanede yapılan tüm müdahalelere otomobil sürücüsü Şafak Altındal, hayatını kaybetti. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Genç Altındal’ın Yeni nişanlandığı ve yakında düğünü olacağı öğrenildi. Şafak Altındal’ın elim kaza hayatını kaybetmesi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Olayı duyan yakınları fenalık geçiren yakınları tedavi altına alındı.
BUCAK’TA KAZADA YARALANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Burdur Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre 10 Ekim 2015 Cumartesi akşamı saat 19:50 sularında Sanayi Kavşağı’nda meydana gelen kazada Şafak Altındal’ın kullandığı 15 PR 252 otomobil ile R. P. isimli sürücünün kullandığı 20 V 6418 tırın çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Şafak Altındal ağır yaralandı.

Otomobil sürücüsü Şafak Altındal olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesini yapmasının ardından Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 Hastanede yapılan tüm müdahalelere otomobil sürücüsü Şafak Altındal, hayatını kaybetti. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Genç Altındal’ın Yeni nişanlandığı ve yakında düğünü olacağı öğrenildi. Şafak Altındal’ın elim kaza hayatını kaybetmesi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Olayı duyan yakınları fenalık geçiren yakınları tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.