BUCAK’TA ‘DEZENFEKTE TÜNELİ’ VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

Sağlık 10.04.2020 - 12:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK’TA ‘DEZENFEKTE TÜNELİ’ VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

BUCAK’TA ‘DEZENFEKTE TÜNELİ’ VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU
Bucak Belediyesi, Kovid-19’la mücadele kapsamında dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda kalan vatandaşların dezenfekte edileceği “Cor-Air 15 Dezenfekte Tüneli” tasarladı ve üretime başlayarak, vatandaşların kullanımına sundu. Bucak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, bugünlerde dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda olan vatandaşların kıyafetleri üzerinde oluşan zararlıların dezenfekte edilmesi amacıyla tamamen yerli ve milli imkanlarla “Cor-Air-15 Dezenfekte Tüneli” tasarlandığı belirtildi.   Tünelin sensörlü çalıştığı ifade edilen açıklamada, tünelin insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi bulunmadığı aktarıldı. Açıklamada, Bucak Belediyesinin kendi imkânlarıyla tasarladığı Dezenfekte Tüneli’nin marka tescilini almak üzere başvuruda bulunulacağı da kaydedildi. Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Son zamanlarda artış gösteren Kovid-19 virüsüne karşı yoğun çalışmalarının sürdürdüğünü belirtti. İlçe genelinde dezenfeksiyon işlemlerine aralıksız devam ederken vatandaşlar için her türlü tedbiri üst düzeyde tuttuklarını vurgulayan Ünal, şunları kaydetti: “Belediyemiz tarafından örnek olacak bir çalışma geliştirildi. Tamamen kendi imkânlarımız ile ortaya çıkardığımız Dezenfekte Tüneli, dışarı çıkma zorunluluğu bulunan vatandaşlarımızın kıyafetlerinin bakterilerden arındırılmasını sağlayacak. Marka tescilini almak için başvurumuzu da gerçekleştireceğiz. İlk etapta Pazar yerlerimizde ve vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda Dezenfekte Tünelini aktif hale getireceğiz.” dedi.
BUCAK’TA ‘DEZENFEKTE TÜNELİ’ VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

Bucak Belediyesi, Kovid-19’la mücadele kapsamında dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda kalan vatandaşların dezenfekte edileceği “Cor-Air 15 Dezenfekte Tüneli” tasarladı ve üretime başlayarak, vatandaşların kullanımına sundu.

Bucak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, bugünlerde dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda olan vatandaşların kıyafetleri üzerinde oluşan zararlıların dezenfekte edilmesi amacıyla tamamen yerli ve milli imkanlarla “Cor-Air-15 Dezenfekte Tüneli” tasarlandığı belirtildi.

 

Tünelin sensörlü çalıştığı ifade edilen açıklamada, tünelin insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi bulunmadığı aktarıldı. Açıklamada, Bucak Belediyesinin kendi imkânlarıyla tasarladığı Dezenfekte Tüneli’nin marka tescilini almak üzere başvuruda bulunulacağı da kaydedildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Son zamanlarda artış gösteren Kovid-19 virüsüne karşı yoğun çalışmalarının sürdürdüğünü belirtti. İlçe genelinde dezenfeksiyon işlemlerine aralıksız devam ederken vatandaşlar için her türlü tedbiri üst düzeyde tuttuklarını vurgulayan Ünal, şunları kaydetti:

“Belediyemiz tarafından örnek olacak bir çalışma geliştirildi. Tamamen kendi imkânlarımız ile ortaya çıkardığımız Dezenfekte Tüneli, dışarı çıkma zorunluluğu bulunan vatandaşlarımızın kıyafetlerinin bakterilerden arındırılmasını sağlayacak. Marka tescilini almak için başvurumuzu da gerçekleştireceğiz. İlk etapta Pazar yerlerimizde ve vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda Dezenfekte Tünelini aktif hale getireceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.