BUCAK'TA COVİD-19 DENETİMİ YAPILDI

Gündem 02.03.2021 - 12:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'TA COVİD-19 DENETİMİ YAPILDI

Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yapıldı.
Bucak ilçesinde Covid-19 tedbirleri denetimleri yapıldı.   Oğuzhan Mahallesinde esnaflarda ve halkta maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Denetimlere, Kaymakam Tanrıkulu beraberinde Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ziraat Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel    ve Oğuzhan Mahalle Muhtarı Yaşar Çeltikçi’yle birlikte koronavirüsle mücadele kapsamında, virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine istinaden işyerlerinde denetim yaptı.   Kaymakam Tanrıkulu, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilmesiyle işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu yaptığı açıklamada, COVİD-19’a karşı alınması gereken tedbirler kapsamında esnafları ve vatandaşları bilgilendirdiklerini, virüsün yayılmasına karşı kuralları bir kez daha hatırlattıklarını aktardı. Kaymakam Tanrıkulu, maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda tavsiye niteliğinde uyarılarda bulundu, vatandaşların hem kendi sağlıkları için hem de dışarda iletişim kurdukları kişiyi korumak adına hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini kaydetti.      
Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yapıldı.

Bucak ilçesinde Covid-19 tedbirleri denetimleri yapıldı.

 

Oğuzhan Mahallesinde esnaflarda ve halkta maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Denetimlere, Kaymakam Tanrıkulu beraberinde Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ziraat Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel    ve Oğuzhan Mahalle Muhtarı Yaşar Çeltikçi’yle birlikte koronavirüsle mücadele kapsamında, virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine istinaden işyerlerinde denetim yaptı.

 

Kaymakam Tanrıkulu, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilmesiyle işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu yaptığı açıklamada, COVİD-19’a karşı alınması gereken tedbirler kapsamında esnafları ve vatandaşları bilgilendirdiklerini, virüsün yayılmasına karşı kuralları bir kez daha hatırlattıklarını aktardı. Kaymakam Tanrıkulu, maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda tavsiye niteliğinde uyarılarda bulundu, vatandaşların hem kendi sağlıkları için hem de dışarda iletişim kurdukları kişiyi korumak adına hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini kaydetti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.