BUCAK'TA COVİD-19 DENETİMİ YAPILDI

Gündem 16.10.2020 - 15:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'TA COVİD-19 DENETİMİ YAPILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen koronavirüs genelgesi doğrultusunda Bucak'ta kapsamlı denetim yapıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgeler doğrultusunda, bugün periyodik olarak kapsamlı yeni tip koronavirüs tedbirleri denetimi Bucak’ta yapıldı.   Denetimlere Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erodoğdu, ikinci kontrol ekibi olarak da polis ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı denetimler gün boyu sürdü ekipleri cadde sokak ve iş yerlerinde denetimlerini yaptılar. Kaymakam Erol Tanrıkulu ve beraberindeki denetleme ekipleri eski Bucak Devlet Hastanesi binası çevresinde faaliyet gösteren çeşitli esnaf, eczane ve işletmelerde denetimler yaptı. Kaymakam Tanrıkulu denetimler esnasında esnaflarla sohbet ederek hâl hatır sordu.      Kaymakam Erol Tanrıkulu denetimler sonrası yaptığı açıklamada, “Bucak’ta Covid-19 salgın hastalığa karşı vatandaşlarımız ve esnaflarımız çok duyarlı. Bu duyarlılık karşısında alınan tedbirlerde etkili oluyor. Tüm halkımızdan aynı kararlılık ile tedbirlere uymalarını maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz. Bucak’ta 15 gün öncesine kadar stabil olan pandemi de son günlerde artışlar yaşadı. Koronavirüs tedbirlerinde sokakta nasıl sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat ediyorsak, aynı şekilde bu tedbirleri evimizde de uygulayalım ki, hastalığın yayılmasını önleyelim” dedi.   
İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen koronavirüs genelgesi doğrultusunda Bucak'ta kapsamlı denetim yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgeler doğrultusunda, bugün periyodik olarak kapsamlı yeni tip koronavirüs tedbirleri denetimi Bucak’ta yapıldı.

 

Denetimlere Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erodoğdu, ikinci kontrol ekibi olarak da polis ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı denetimler gün boyu sürdü ekipleri cadde sokak ve iş yerlerinde denetimlerini yaptılar.

Kaymakam Erol Tanrıkulu ve beraberindeki denetleme ekipleri eski Bucak Devlet Hastanesi binası çevresinde faaliyet gösteren çeşitli esnaf, eczane ve işletmelerde denetimler yaptı. Kaymakam Tanrıkulu denetimler esnasında esnaflarla sohbet ederek hâl hatır sordu.   

 

Kaymakam Erol Tanrıkulu denetimler sonrası yaptığı açıklamada, “Bucak’ta Covid-19 salgın hastalığa karşı vatandaşlarımız ve esnaflarımız çok duyarlı. Bu duyarlılık karşısında alınan tedbirlerde etkili oluyor. Tüm halkımızdan aynı kararlılık ile tedbirlere uymalarını maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz. Bucak’ta 15 gün öncesine kadar stabil olan pandemi de son günlerde artışlar yaşadı. Koronavirüs tedbirlerinde sokakta nasıl sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat ediyorsak, aynı şekilde bu tedbirleri evimizde de uygulayalım ki, hastalığın yayılmasını önleyelim” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.