BUCAK'TA BİR SOKAK VE BİR SİTE KARANTİNA ALTINA ALINDI

Gündem 05.04.2020 - 16:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK'TA BİR SOKAK VE BİR SİTE KARANTİNA ALTINA ALINDI

BUCAK'TA BİR SOKAK VE BİR SİTE KARANTİNA ALTINA ALINDI
  Bucak İlçemizde bir vatandaşımızda covid 19 vakası tespit edilmesi üzerine ikametinin bulunduğu Yenimahalle 1209 Sokağın tamamı ve Fatih Mahallesi 1576 Sokakta iki bloktan oluşan bir site, her türlü teması önlemek için tedbir amaçlı olarak İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ile karantina altına alınmıştır. Sağlık başta olmak üzere gerekli ihtiyaçlar için tedbir alınmıştır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Burdur Valiliği
BUCAK'TA BİR SOKAK VE BİR SİTE KARANTİNA ALTINA ALINDI

 

Bucak İlçemizde bir vatandaşımızda covid 19 vakası tespit edilmesi üzerine ikametinin bulunduğu Yenimahalle 1209 Sokağın tamamı ve Fatih Mahallesi 1576 Sokakta iki bloktan oluşan bir site, her türlü teması önlemek için tedbir amaçlı olarak İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ile karantina altına alınmıştır.
Sağlık başta olmak üzere gerekli ihtiyaçlar için tedbir alınmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Burdur Valiliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.