Bucak’ta acı olay 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 13.07.2020 - 10:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bucak’ta acı olay 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bucak’ta acı olay 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
 Burdur'un Bucak ilçesinde serinlemek için gölete giren çocuk hayatını kaybetti. Kocaaliler beldesinde yaşayan Oğuz Dinler (15), babası Mustafa Dinler ile gittiği Kızılseki köyü Sarıotlu Mahallesi'ndeki gölete serinlemek için girdi. Gözden kaybolan Oğuz'u bir süre arayan baba Dinler, yüzeye çıkan oğlunu kıyıya çıkararak 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi.  Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.  Dinler'in cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bucak’ta acı olay 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

 Burdur'un Bucak ilçesinde serinlemek için gölete giren çocuk hayatını kaybetti.

Kocaaliler beldesinde yaşayan Oğuz Dinler (15), babası Mustafa Dinler ile gittiği Kızılseki köyü Sarıotlu Mahallesi'ndeki gölete serinlemek için girdi.

Gözden kaybolan Oğuz'u bir süre arayan baba Dinler, yüzeye çıkan oğlunu kıyıya çıkararak 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. 

Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. 

Dinler'in cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.