BUCAK’TA 5 BİN FİDAN DAĞITILDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2016 - 16:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK’TA 5 BİN FİDAN DAĞITILDI

Burdur’un Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Dünya Ormancılık günü ve haftası nedeniyle 5 bin fidan dağıttı. Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Dünya Ormancılık günü ve haftası nedeniyle sedir, ıhlamur, servi, dut ve diğer orman ağaçlarından oluşan yaklaşık 5 bin fidan dağıttı. Bucak Orman İşletme Müdürü Mehmet Karabacak, “Dünya Ormancılık günü ve haftası etkinlikleri dolayısı ile vatandaşların kendi ev ve bahçelerine dikmesi ve doğaya katkısı olması için yaklaşık 5 bine yakın orman fidanı dağıttık” dedi. Karabacak, fidan ihtiyacı olan vatandaşların Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne müracaat etmeleri halinde istedikleri türden fidan alabileceklerini söyledi.

Burdur’un Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Dünya Ormancılık günü ve haftası nedeniyle 5 bin fidan dağıttı.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Dünya Ormancılık günü ve haftası nedeniyle sedir, ıhlamur, servi, dut ve diğer orman ağaçlarından oluşan yaklaşık 5 bin fidan dağıttı.

Bucak Orman İşletme Müdürü Mehmet Karabacak, “Dünya Ormancılık günü ve haftası etkinlikleri dolayısı ile vatandaşların kendi ev ve bahçelerine dikmesi ve doğaya katkısı olması için yaklaşık 5 bine yakın orman fidanı dağıttık” dedi. Karabacak, fidan ihtiyacı olan vatandaşların Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne müracaat etmeleri halinde istedikleri türden fidan alabileceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.