BUCAK SANAYİSİNDE ARAÇ YANGINI

Gündem 19.10.2020 - 16:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUCAK SANAYİSİNDE ARAÇ YANGINI

Tamir ettirmek için gittiğini sanayide aracı birden yanmaya başladı...
Bucak Sanayi Sitesine tamir için gelen otomobilin ön kısmında yangın meydana geldi.   Burdur'un Bucak ilçesinde 26 SE 942 plakalı otomobil, benzin pompasında arıza olması nedeniyle Bucak Sanayi Sitesine geldi. Tamir için sanayiye gelen otomobil bir anda alev aldı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye ekipleri araca müdahalede bulundu. Korku dolu anlar yaşatan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sonrası aracın ön tarafının tamamen yandığı tespit edildi.
Tamir ettirmek için gittiğini sanayide aracı birden yanmaya başladı...

Bucak Sanayi Sitesine tamir için gelen otomobilin ön kısmında yangın meydana geldi.

 

Burdur'un Bucak ilçesinde 26 SE 942 plakalı otomobil, benzin pompasında arıza olması nedeniyle Bucak Sanayi Sitesine geldi.

Tamir için sanayiye gelen otomobil bir anda alev aldı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye ekipleri araca müdahalede bulundu. Korku dolu anlar yaşatan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın sonrası aracın ön tarafının tamamen yandığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.