BUCAK OSB VALİ YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Gündem 09.08.2016 - 18:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK OSB VALİ YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Bucak OSB Yönetim Kurulu, Vali Yılmaz Başkanlığında Toplandı
Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB)  Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti. Bucak OSB Müdürlüğü Toplantı Salonunda Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Vekili Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duran katıldı. Toplantıda Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı'da hazır bulundu. Toplantı gündeminde yer alan beş madde görüşülerek karara bağlandı.
Bucak OSB Yönetim Kurulu, Vali Yılmaz Başkanlığında Toplandı

Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB)  Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.

Bucak OSB Müdürlüğü Toplantı Salonunda Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Vekili Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duran katıldı. Toplantıda Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı'da hazır bulundu.

Toplantı gündeminde yer alan beş madde görüşülerek karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.